Omiljene „ružne“ čizme upravo su unapređene – i želimo ih odmah

Foto: Credit line: UGG via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Popularne uggsice su dobile verziju sa platformom.

Postoje dve vrste žena – one koje obožavaju Ugg čizme i one koje ih nikada ne bi obule. A za vas koje ste mislile da je ovim čizmama davno odzvonilo, grešite jer su ove zime stigli novi modeli i to unapređeni.

Svake zime žene širom sveta iz cipelarnika vade svoj omiljeni model čizama – popularne Ugg. Ovaj model više od deceniju važi za najpopularniji, a žene ga se ne odriču ni nakon brojnih kritika ljubitelja elegancije i činjenice da ih pojedini smatraju najružnijom obućom ikada napravljenom.

Međutim u jeku oživljavanja trendova iz dvehiljaditih, na modnu scenu vratila se obuća s platformom, a australijska kompanija uložila je sve napore kako bi spojila klasičan model Ugg čizama sa platformama – i uspeli su, a it devojke su već odobrile ove modele.

Ugg čizme pre su se nosile tako što bi se pantalone, neretko i trenerka uvukli u njih, ali ove zime pravila se menjaju.

Sada se ove čizme nose u kombinaciji sa širokim farmerkama i pantalonama, tako da tkanina prekrije dobar deo čizmama, a platforma dođe do izražaja.

Ugg na platformu nećete naći samo kao čizme. Među varijantama se ističu papuče i modeli sa maksi đonom koji vam omogućavaju da još više izolujete stopala od hladnoće zemlje.

Ove čizme možete da vidite na svakom koraku – nose ih najpoznatije svetske trendseterke, ali i „obične“ devojke.

Čim su se pojavile bile su rasprodate, a pomama za njima i dalje je u jeku, po ovome sudeći, čini se da je jedina mana ovim čizmama to što ih nigde nećete naći na sniženju.

*

***

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

TikTok

Pinterest

Instagram