Odeća koju treba da izbaciš iz ormana za 30. rođendan

Moda i lepota 06. dec 202012:37 > 12:49
Foto: E! Entertainment / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Trideseta se smatra prekretnicom na mnogo polja, pa i onom koji se tiče modnih izbora.

Upravo u tom trenutku često prestajemo da budemo robovi loših navika i odluka, a u kategoriju loših odluka ulaze i određeni modni izbori, piše Zadovoljna.hr, i skreće pažnju na odeću koju bi trebalo izbaciti iz ormana nakon 30. godine. Mi bismo dodali – i ranije ako možete.

Pročitajte još:

Odeća u kojoj se ne osećate dobro

Nije važno da li se sviđa drugima, ključno je da li se sviđa vama. Ako se u određenim komadima jednostavno ne osećate dobro, rešite ih se.

Nemojte da se silite ni na nošenje trendi odeće koja zapravo uopšte ne odgovara vašem ukusu i stilu. Tridesete su savršeno razdoblje da definišete svoj stil i ugodite sebi kad je reč o modi. Dobro očuvanu odeću uvek možete da donirate i tako usrećite nekog drugog.

Odeća koja vam baš loše stoji

Premale farmerke iz kojih nam ispada i šta ne treba nikako nisu dobar izbor i nema tog odevnog komada ili dodatka koji će ih zakamuflirati ili ulepšati. Odeća u neodgovarajućem konfekcijskom broju jednostavno na nama ne izgleda dobro.

Problem za sebe su prastari komadi koje čuvamo u ormaru u nadi da ćemo jednog dana opet stati u njih, a znamo da se više nećemo vratiti na težinu s kojom smo mogli da ih nosimo. Ne zatrpavajte ormar beskorisnom odećom koju ne nosite, a iz njega izbacite i komade koji ne laskaju vašoj figuri.

Pročitajte još:

„Bolna“ obuća

Ima lepe obuće s visokim potpeticama u kojima vam noge neće stradati, vreme je da je otkrijete i zamenite neudobne modele koji uzrokuju bol i žuljeve.

Isto važi i za potpuno ravnu obuću koja uzrokuje spuštanje stopala i ostale ortopedske probleme. Rešite se obuće koja šteti zdravlju vaših nogu jer su tridesete životni period kada moramo da prestanemo da „trpimo za lepotu“.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram