Nova kolekcija Jelene Đukanović ekskluzivno predstavljena na Adria Summitu

Adria Summit
Adria Summit; foto: Zoran Mirčetić

Na prestižnom događaju Adria Summit, koji je okupio poslovne lidere iz celog sveta, istakla se i modna revija Jelene Đukanović, dizajnerke koju su fanovi mode zapamtili nakon što su njeni radovi završili na naslovnici web izdanja italijanskog Vogue-a.

Svet mode s nestrpljenjem je iščekivao reviju Jelene Đukanović i njene kolekcije „Inner Voice“ koja je osvojila srca kako domaćih, tako i internacionalnih ljubitelja mode, koji su imali priliku da prisustvuju nesvakidašnjem modnom događaju na Adria Sammit-u, prožetom energijom i kreativnošću.

“Kolekcija predstavlja odu lepoti prihvatanja unutrašnje istine, objedinjenoj sa suštinom moderne ženstvenosti u njenom najčistijem obliku. Svaki komad kolekcije svedoči o nevidljivim narativima, dok naziv se pod nazivom “Inner Voice” predstavlja simfonija urbane sofisticiranosti.”, rekla je Jelena.

Adria Summit
Adria Summit; foto: Mladen Nađ

Modna revija, koja je održana u Lounge Golf klubu Kempinski Adriatic hotela, je bila spektakularna, posebno jer su na pisti bili čuveni slovenački top modeli koji su s lakoćom nosili komade iz kolekcije, dok su samoj reviji prisustvovali i neki od najpoznatijih imena modne industrije. Među njima je bio i Ashok Murty, čuveni stilista, čija je prisutnost samo dodatno podigla atmosferu događaja.

Adria Summit
Adria Summit; foto: Andrej Nihil

Svakim korakom revija je pokazivala da je moda ne samo izraz stila i trendova, već i dubokog emocionalnog i kreativnog iskustva koje je mlada dizajnerka uspela da dočara tokom trajanja celog eventa.

O spektaklu večeri govori i muzička podloga podržana od poznate manekenke i DJ umetnice Nadežde Dimitrijević, koja je bila neizostavan deo revije.

Ona je nosila komade iz kolekcije na pisti, a potom je svojom muzikom i energijom dodatno začinila after-party nakon revije, što je dovelo do savršenog spoja mode i zabave.

Adria Summit
Adria Summit; foto: Andrej Nihil

Ova revija je imala poseban značaj za Jelenu Đukanović, jer je označila početak nove faze u njenoj karijeri. Svi komadi iz kolekcije „Inner Voice“ su sada dostupni u limitiranoj seriji na sajtu jelenadjukanovic.com, što je dodatno oduševilo ljubitelje mode.

Modna revija Jelene Đukanović na Adria Summitu je bila kombinacija umetnosti, muzike i stila, čineći je jednim od najzapaženijih događaja ove godine u svetu mode.