Najpoznatije jednojajčane bliznakinje u Srbiji pokazale na crvenom tepihu da su kao nebo i zemlja

Svaka na svoj način lepa.

Premijera filma „Što se bore misli moje“ reditelja Milorada Milinkovića okupila je sinoć veliki broj poznatih ličnosti, poput poznatog para Marije Veljković i Rastka Jankovića, glumice Miljane Gavrilović, etno pevačica Marije i Marine Gobović.

Upravo su lepe bliznakinje Gobović privukle najveću pažnju svojim elegantnim toaletama na crvenom tepihu.

I dok je jedna za ovu svečanu priliku ponela crnu haljinu uskog sirena kroja koji je savršeno istakla njenu figuru, druga se odlučila za barbi roze kreaciju, u skladu sa najvećim trendom ovog leta.

Marija Mladjen/ATAImages

Uzani top u kombinaciji sa plisiranom satenskom ciklama suknjom, uz sandale puder roze boje učinili su da njeno izdanje zaista izgleda sjajno. Stajling je zaokružen torbicom u istoj nijansi kao i sandale.

Članice etno dua Sestre Gobović, jednojajčane su bliznakinje koje ni njihovi mama i tata nisu mogli da razlikuju.

Marija Mladjen/ATAImages

Marija i Marina su inače poznate po fantastičnim glasovnim mogućnostima, pa ne čudi što su dobitnice brojnih nagrada iz sveta muzike. Muzikom su počele da se bave sa svega 5 godina, a danas najčešće nastupaju sa svojim bendom „Gobo Sisters Band“.

Pored muzičkog obrazovanja (solo pevanje), Marina i Marija, diplomirale su na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Iza njih je mnogo nagrada i priznanja, lepih koncerata i festivala, kao i javnih nastupa u TV programima, piše Glossy.

Ipak, čini se da su na premijeri filma pažnju ipak najviše plenile zbog prelepih haljina koje su odlučile da ponesu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram