Poznate Srpkinje koje dokazuju da je svako telo – telo za plažu

Foto: Instagram

Godine, kao i kilogrami, su samo broj.

Svako telo se može smatrati telom za plažu ili bikini. Ne radi se o usklađivanju sa uskim standardima lepote koje društvo nameće ili o specifičnoj građi. Radi se o prihvatanju i slavljenju svog tela, bez obzira na njegov oblik, veličinu ili nesavršenosti. Bilo da ste zaobljeni, atletski građeni, sitni ili bilo šta između i bez obzira koliko godina imate, imate svako pravo da se osećate samopouzdano i lepo u bikiniju, baš kao i naše poznate ličnosti.

Seka Aleksić je najbolji primer body positivity pokreta. Od početka svoj karijere do dan danas, Seka ja ostala dosledna sebi i svojim oblinama zbog kojih je jedna od naših najseksepilnijih pevačica, štaviše na svom Instagramu ponosno deli fotografije u kupaćem, a mi možemo samo da kažemo- bravo, Seko!

Goca Tržan je možda i najglasniji pobornik toga da se osećate sigurno i lepo u svojoj koži bez obzira na godine i kilograme. Ona svojom neosporivom harizmom i jakim stavom blista na fotografijama u kupaćem.

View this post on Instagram

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Sa jednog odmora Tijana Dapčević je podelila sliku na kojoj slobodno mogu reći puca od samopouzdanja, ali i izgleda nikad bolje. Ispod fotografije na kojoj je u pink bikiniju i uz njen široki osmeh napisala je „samo ovako, i nikako drugačije“.

Naša mlada glumica Miljana Gavrilović pokazala je da možete i posle dva porođaja biti sigurne i zavodljive na plaži. Ona je podelila sliku u plavom kupaćem uz malu šalu: “Raketa do leta! Dobro je…još imam vremena (još nije kraj leta)“.

Hristina Popović nas uvek nasmeje nekom dobrom šalom, a svojevremeno je objavila video na kom vesla na dasci, i samo nam je još jednom stavila do znanja da je i na odmoru aktivna i prelepa.

Bojana Stamenov je otvoreno govorila o tome kako je uspela da smrša 75 kg. Srpska Adele blista u videu u kom je sumirala najlepše trenutke sa letovanja. A posebnu pažnju su privukli njeni fenomenalni autfiti, kako za plažu, tako i za letnju šetnju.

Uvek šarmantnoj i nasmejanoj Mariji Mikić nikada nije falilo samopouzdanja, čak ni posle dve trudnoće. A nešto malo pre nego što se ostvarila kao mama, lepa Mara je podelila sliku sa letovanja koja može da posluži kao prava inspiracija. Pored preslatkog kupaćeg istog dezena kao i marama za glavu, Mara pleni svojm blistavim osmehom.

Mirjani Karanović godine zaista ne mogu ništa. Pored toga što neprestano radi, ona i izgleda fantastično. Na slici koju je podelila sa odmora dok uživa na brodiću u jednodelnom plavom kupaćem kostimu i šik naočarima, Mirjana izgleda skoro pa kao sa početka karijere – ako ne i bolje.

***

Bonus video: Televisa presenta Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram