Najlepši praznični autfiti poznatih Srpkinja

Bojana Barović, Tamara Kalinić, Marina Ćosić i Jelena Gavrilović
Foto: Instagram/bojanabarovic/tamara/lepasvakidan/jelenagavrilovicofficial

Dočekali smo Novu 2022. godinu, ali kako praznična sezona još traje i svi u svojim kalendarima imamo zabeleženo bar još jedno slavlje za koje će nam trebati dobar autfit - danas smo napravili izbor odlično stilizovanih poznatih Srpkinja čiji nam autfiti mogu služiti kao inspiracija.

Milica Todorović

Milica uvek dobro izgleda, a za doček se odlučila za vrhunske zelene šljokičave pantalone i vrlo interesantan plišani top, koji je otkrivao leđa. Nosila je i frizuru koja oslobađa lice, a ako planirate neku dobru đusku – ovo je frizura za vas.

Bojana Barović

Bojana je nosila dugu zlatnu haljinu koja je savršeno istakla njenu figuru. Ono što je čini posebno moćnom su vrlo izražene i velike naramenice, dugi rukavi koji prekrivaju gornji deo šake, kao i diskretan, ali vrlo seksi izrez.

Jelena Gavrilović

I Jelena je savršeno iznela šljokice i sve je moćnim minđušama podigla na viši nivo. Cela kombinacija delovala je kao tečno zlato koje se savršeno obmotavalo oko njene izvajane figure. Jednostavna frizura i efektna šminka su takođe odličan izbor.

Tamara Kalinić

Tamara je doček proslavila u vrlo letnjoj varijanti, a i destinaciji, međutim svakako može da posluži kao inspiracija za neki dobar izlazak. Uz jednostavnu, ali efektnu haljinu obula je sandale sa mašnom i nosila je već vrlo poznatu i popularnu Prada Cleo torbicu.

Emina Jahović

Emina nam je Novu godinu čestitala u totalno svom fazonu – ženstvenom, a seksi. Crvena boja asocira na strast, a ova haljina je pun pogodak. Čak i velika crvena mašna koja privlači pažnju, savršeno ističe Emininu figuru.

Ena Luna

Crvena haljina, šljokice, opasne naramenice – to samo Ena Luna može. Kažu da je dobro nositi crvenu za doček, jer donosi sreću, a kad pogledamo Enine slike – ko ne bi bio srećan u toj haljini?

Tamara Ćosić

Tamara se odlučila za svedeniju varijantu, ali ništa manje seksepilnu. Obukla je dugu crnu haljinu koja je savršeno istakla njenu figuru, a koja je pritom naglasak bacila na njeno lepo lice i dekolte.

Nataša Bekvalac

I veliki bum za kraj – ‘Novosadska Barbika’. Ne znamo gde pre da gledamo – u visoki rep, šljokice koje je imala na pramenovima, moćnu šminku, ili prelepu haljinu sa kristalima uz koje je uparila i ‘mečing’ duge rukavice.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram