Najlepše frizure srpskih glumica koje se lako kopiraju

Katarina Radivojević, Tamara Dragičević, Ljubinka Klarić i Anđelka Prpić
Katarina Radivojević, Tamara Dragičević, Ljubinka Klarić i Anđelka Prpić Foto: Dragan Mujan, Nemanja Jovanvić, Goran Srdanov/Nova.rs

Stiže nam proleće, pravo vreme za promenu frizure. Ako želite da osvežite izgled, inspiraciju pronađite u novim izdanjima poznatih žena Srbije.

Odlazak frizeru je proveren recept da sebe oraspoložite i pripremite za novu sezonu. A nekada za svež izgled nije potreban ni frizer, samo dobra ideja kako da stilizujete kosu.

Potražili smo inspiraciju kod poznatih žena Srbije, koje su blistale sa trendi frizurama na prestoničkim događajima.

Četiri glumice vam mogu dati neke zanimljive ideje za prolećni izgled.

Neprevaziđeni lob

Anđelka Prpić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Duhovita Anđelka Prpić na premijeri filma „Nebesa“ nosila je frizuru koja ne izlazi iz mode. U pitanju je duža verzija boba, takozvana lob frizura, koja je idealni kompromis između kratke i duge kose.

Laka je za održavanje, a posebno je zahvalna za žene koje se farbaju, jer je s ovom frizurom lakše postići da vam kosa ostane zdrava.

Elegantni rep s „zavesa“ šiškama

Tamara Dragičević Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Zavesa“ šiške su bile najveći trend prošle godine, a ostaju veoma popularne i dalje. Tamara Dragičević je odlična inspiracija ako ih već imate – na Festu je nosila elegantni niski rep, sa nekoliko pramenova koji su nonšalantno istaknuti napred.

Ovo je sjajna varijanta kad vam kosa nije najčistija, jer je dovoljno da operete samo šiške i blago uvijete nekoliko prednjih pramenova.

Asimetično i retro

Katarina Radivojević Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Za posebne prilike, kada želite da izgledate kao diva, glamurozna frizura Katarine Radivojević je lepa inspiracija. Posebno će lepo izgledati ako imate dugu kosu.

Uvijite kosu, pa je jednostavno prebacite na jednu stranu, a pozadi pričvrstite ukosnicima. Lako se pravi, a ima retro šmek.

Moderne, kratke šiške

Ljubinka Klarić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Već ste shvatili da se u bjuti trendovima sve vrti oko šiški. Nose se duge, ali i kratke, urbane šiške – idealne ako vam je kosa ravna i tanja. Baš takvu frizuru ima Ljubinka Klarić, a očigledno je da će vas podmladiti i osvežiti.

Takođe, kratke šiške nas uvek podsete na stil Francuskinja, a na najlepši način će istaći vaše lice i šminku.

***

Bonus video: Trikovi za punđu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram