Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl

megan markl
Foto: @mattbarnesphoto / Splash / Profimedia

Ovih dana se, zahvaljujući pobedničkoj pesmi Beovizije, dosta priča o tajni zdrave kose Megan Markl. Taj stih je prvu loptu svima ostao i pevuši se danima.

Sve nas živo interesuje koja je to tajna zdrave kose Megan Markle, a o istoj temi se uveliko priča i na društvenim mrežama.

*

*

Pobednička Beovizijska pesma Konstrakte „In Corpore Sano“ je tema broj jedan, čini se da godinama nismo imali toliko podeljena mišljenja oko pesme koja će nas predstavljati na Evroviziji. Ono što ljudima danima ne izlazi iz glave je stih „Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl? Koja li je tajna? Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl? Koja li je tajna?“

Pa da li je u pitanju hidratacija?

Dok se bavila glumom, a pre udaje, Megan je za sajt GoodHousekeeping pričala o svojoj svakodnevnoj rutini, a bilo je mnogo proizvoda koji su joj pomogli da dobije neverovatan sjaj kose. Megan je  rekla da je „opsednuta“  Vella Oil Reflections Luminous Smoothing uljem, koje daje sjaj vlažnoj ili suvoj kosi.

„Takođe je odlično i za telo“, rekla je tada Megan.

Vella nije jedino ulje koje Meghan koristi. Ona se takođe zaklinje u brend Kerastase. Vojvotkinji se dopada njihov serum Oleo-Relak, ulje za zaglađivanje koje eliminiše kovrdžanje tako što hidrira kosu. Dakle – da, Konstrakta, jeste hidriranje!

Ona takođe stavlja maske za kosu koje pomažu u popravljanju oštećenja.

Što se tiče načina na koji Meghan dobija ležerne talase, oni naravno nisu skroz prirodni. Slavni stilista Patrik Kajl rekao je da Megan verovatno koristi peglu za kovrdžanje od 1 1/4 inča da bi uspela da labavo uvije kosu, stvarajući taj nonšalantni izgled. Završetak sa sprejom za suvu teksturu i lakom za kosu će zadržati izgled za one celodnevne događaje kojima Megan često mora da prisustvuje.

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram