Misterija tri prstena Konstrakte koje nosi na svakom nastupu

Poznati 07. mar 202209:44 > 13:48
Foto: RTS printscreen

Svi još uvek pričaju samo o Konstrakti i njenom spektakularnom, konceptualnom nastupu kojim će nas predstavljati u Torinu. Iz ranijih intervjua umetnice, saznali smo da prstenje koje nosi za nju ima posebno značenje.

Ana Đurić Konstrakta svima je velika, neodoljiva enigma, koju želimo da dokučimo.

Ova zanimljiva žena razlikuje se od svih takmičara koje smo imali priliku da vidimo na Beoviziji, a njenu naizgled čudnu pesmu sada svi pevuše.

Pre pet godina, umetnica je dala intervju za Before after, u kojem je govorila o predmetima koji za nju imaju posebno značenje.

Između ostalog, otkrila je da uvek nosi tri prstena.

„Tri zlatna prstena koja ritualno stavljam i nosim na svakom nastupu. Stari su stotinak godina. Dobila sam ih od svekrve“, rekla je tada.

Konstrakta Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Konstrakta je u istom intervjuu govorila i o svojim odevnim izborima.

„Uvek mi je prijalo da napravim razliku između svakodnevnog i onog na bini. Nemam neku preciznu viziju mog stila na bini. Bitno mi je samo da simbolički postignem nešto što želim u tom trenutku – da li npr. da se obučem svedeno, klasično, kič, retro ili možda u belo kao Brega“, rekla je.

Umetnica je pričala i o načinu na koji stvara.

„Pišem dosta sporo, vrtim se oko svake reči dok ne dobijem precizan i sveden iskaz. Imam taj luksuz da pišem samo kad sam inspirisana, a jasno je da je to retko“, kazala je za Before after.

***

Bonus video: Evrovizija nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram