Najbolja jesenja izdanja manekenke Sare Sampajo

sara sampajo
Foto: Profimedia

Portugalska manekenka i glumica Sara Sampajo uvek privuče pažnju i lepotom i stajlingom. Njen odabir za tmurne jesenje dane prava je inspiracija jer su komadi i šik i seksi, ali i praktični, te se lako kombinuju.

Crveno-crno

Foto: Stefanopoulos Thierry / Zuma Press / Profimedia

Ako biste na neki popodnevni događaj, možete da isprobate nešto slično ovom Sarinom izboru – šire crne pantalone sa kosim džepovima i niskim strukom, vunena crvena rolka bez rukava i crvene sandale, a sve to uz jarkocrveni mantil. Poseban detalj su steznici oko članaka koji su poslednjih sezona bili veliki hit.

Koža i vuna

Foto: Jackson Lee / Splash / Profimedia

Crno-bela kombinacija Sare Sampajo uvek dobro dođe jer klasika ne izlazi iz mode. Sara za jesen voli da odabere mini suknju, i to od kože, duboke čizme, takođe kožne, a onda sve malo primiri širokim belim vunenim džemperom.

Zemljane boje

Foto: LSN / KCS Presse / Profimedia

Super ideja za popodnevnu kafu jesu bež šire panatlone koje možete da upašete u braon čizmice sa štiklom. Sara ih je spojila sa maslinastozelenom majicom i braon tašnom. Da sve bude još ležernije, lepa Portugalka je kosu digla u visok konjski rep.

Krop top

Foto: SLMP / Backgrid UK / Profimedia

Otkriven stomak i nije preporučljiv kad zahladi, ali ako je napolju vedar topao jesneji dan – što da ne. Jedan Sarin izbor za takve dane je i spoj uzanih kožnih pantalona i kratke krop top zelene jaknice sa krznom i crnim plitkim čizmama.

Dugi kaput

Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Ako ne znate šta da obučete za šoping, tu je proverena kombinacija – farmerke, karirana košulja i sasvim svetao tanji kaput.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MODNI TRIKOVI