Na ovoj ženi sve izgleda fenomenalno! Matea Milosavljević u helankama koje ili mrzite ili obožavate

Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Spoj nespojivog.

Matea Milosavljeć je prisustvovala premijeri filma „Nedelja“, u MTS Dvorani, a njen odabir autfita se savršeno slagao sa svim kontroverzama ove životne priče.

Ona se pojavila u helankama sa trakicom ispod stopala koje su bile ultimativni hit krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih, a u to vreme ste ih ili nosile opsesivno, ili ste strogo bili protiv.

Ovaj model helanki u crnoj boji je poslednjih godina postao apsolutni must have u streetstyle modi, ali čini se da posle ovog Matejinog primera, možemo očekivati helanke i u elegantnijim prilikama.

Ipak, ključ je da ih ukombinujete baš kao i Matea – tako da ceo stajling više podseća na pažljivo upakovano umetničko delo.

Ona je odabrala obuću koju u poslednjih nekoliko meseci svetske zvezde, od Irine Šajk preko sestara Olson, koje su i same pokrenule ovaj trend, ne skidaju. Meri Džejn cipele su doživele slavu u Holivudu, a Matea ih predstavlja i u Beogradu i to u vamp izdanju sa predimenzioniranim platformama.

Antonio Ahel/ATAImages

Uz to je dodala i predimenzionirani sivi kaput sa naramenicama, koji je zauzeo centralni deo autfita.

Ipak, detalji koji su sve zaokružili su trouglasta crna kožna torba i crni kožni kaiš. Njega ja opasala oko svetloplave košulje, koju je ležerno upakovala i izvukla sa strane, stvarajući pomalo mangupski look.

Iako svaki komad za sebe predstavlja deo zasebnog stila, Matea je uspela da ih spoji u jedan kompaktan autfit, u kojem zaista nismo sigurni šta izgleda lepše. Bravo!

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram