Marko Janketić prvi put u javnosti sa prelepom suprugom koja je prava misterija

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Baš idu jedno uz drugo.

Premijera filma „Nedelja“ održana je sinoć u Beogradu, a među brojnim poznatim ličnostima koje su prodefilovale crvenim tepihom bio je i poznati glumac Marko Janketić koji se pojavio prvi put u javnosti sa suprugom Marijom.

Sin legendarnog glumca Miše Janketića i Svjetlane Knežević, takođe poznate glumice, oduvek se trudio da svoj privatni život čuva isključivo za sebe, te javnost nije bila u prilici da vidi njegovu misterioznu izabranicu.

Međutim, ovoga puta, par je prošetao ruku pod ruku na crvenom tepihu i odmah su ukrali pažnju prisutnih.

Katarina Drajic/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Markova supruga za ovu priliku ponela je crnu haljinu bez ramena sa srcolikim dekolteom, dok je preko nosila karirani sako. U ruci je nosila crnu torbicu, dok je crnim čizmama zaokružila stajling.

Inače, Marko i Marija imaju dve ćerke, od kojih je ćerka Lenka stigla na svet prošle godine.

Marko je o svojoj supruzi govorio samo jednom prilikom, kada je objasnio da je baš s njom odlučio da zasnuje porodicu jer su se „razumeli iz prve“.

„Mama je divna žena, ne bavi se javnim poslom. Razumeli smo se i sporazumeli iz prve, što je, pored velike ljubavi i međusobne privlačnosti, presudno uticalo da izgradimo kvalitetan odnos“, rekao je glumac tada i dodao da je ona njegova srodna duša, te da je u njoj pronašao sve što mu je bilo potrebno za srećan i spokojan život.

A tako i izgledaju.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram