Na maturu u sandalama koje će biti primećene – modeli koji će se nositi i celog leta

foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odabir savršene obuće za svečanu priliku ume da bude prava muka tako da se nadamo da će vam ovi predlozi pomoći.

Matursko veče je jedan od najvažnijih događaja svake mlade devojke koja želi da iskoristi ovu priliku da se prikaže u sjajnom modnom svetlu. Za to veče se priprema čitava porodica, a najviše pažnje se posvećuje pažljivom biranju haljine, obuće i aksesoarima, kao i šminkanju i frizuri.

Kako je u početku uvek problem naći odgovarajući par cipela, rešile smo da vam pomognemo da izaberete vaš idealan par ili se bar nadamo da ćete od naših predloga dobiti neku ideju kakve sandale ili cipele želite da nosite uz odabrani maturski stajling.

U Stradivariusu smo pronašle ove neon zelene cipele sa otvorenom petom, i ukrasnom kopčom, a mislimo da bi pristajale svakoj curi koja malo želi da se dodatno istakne uz pomoć jarkih boja. Koštaju 3.990 dinara, a pošto nemaju visoku štiklu verujemo da će vam na njima biti udobno celo veče.

Foto: Stradivarius

Iz ponude Manga smo za vas izabrale ovaj neobičan model sandala sa plastičnim providnim kaiševima. Ovakav tip obuće će biti veliki hit ovo leto, tako da ne propustite priliku da na maturi zasijate u najnovijim modernim cipelama. Cena ovih lepotica je 5.490 dinara

Foto: Mango

Cela nadolazeća sezona je u znaku ovih modela sandala sa ogromnom platformom i jarkim bojama, tako da smo iz Zare odabrale ove drečave pink sandale koje će savršeno razbiti vašu odevnu kombinaciju ako se odlučite da nosite neku jednostavnu crnu haljinu. Cena cipela je 7.990 dinara, ali pošto se ovaj model vraća na modne piste, verujemo da ćete im lako naći primenu i posle maturske večeri.

foto: Zara

Iz Zare su nam se još dopale i ove neobične sandale koje imaju metalik ljubičastu boju i raznobojne kaiševe sa štrasom. Cena im je 4.590 dinara, a sigurno bi savršeno uklopile u neku podjednaku sjajnu haljinu ili ih možete uklopiti sa metalik torbom i tako napraviti kontrast sa ovim sada sve modernijim bojama.

foto: Zara

Pošto je ove godine pleksiglas jedan od novih modnih materijala kojih ne možemo da se nagledamo, iz ponude Berške smo izabrale ove smele sandale sa prozirnim kaiševima u nežnoj pink nijansi i opasnim štiklama od pleksiglasa sa cenom 4.590 dinara. Ako su vam previše odvažne, i smatrate da nekim materijalima nije mesto na garderobi, nadamo se da će vam bar boja poslužiti kao inspiracija.

Foto: Bershka

Berška u svojoj ponudi ima i fantastične metalik zlatne sandale sa velikom platformom. Ove cipele koštaju 4.590 dinara, a fantastično će ići u kombinaciji sa efektim zlatnim nakitom i nekom opuštenom crnom haljinom.

Foto: Bershka

Iako su ove sezone u modi neprilagodljivi materijali i jarke neobične boje, klasika ipak ostaje klasika, i sa jednostavnim crnim sandalama nikako ne možete da pogrešite. Ako ih ne kupujete za maturu, svakako su vam potrebne u plakaru jer ćete ih sigurno nositi ceo život.

Reč je o Steve Madden crnim kožnim sandalama  od 9.990 koje će sigurno pristajati svakoj nozi.

Foto: FashionAndFriends

***

Bonus video: Trikovi za punđu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram