Muškarci i žene na mrežama u ratu zbog strija Ešli Grejem

Moda i lepota 18. sep 202011:13 > 11. maj 2021 12:11
Ešli Grejem
Ešli Grejem; Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Ešli Grejem pokazala je strije na stomaku koje su joj ostale nakon porođaja - neki su bili zgroženi i tu je startovala nova velika Instagram rasprava o ženskom telu.

Ešli Grejem (32) se porodila pre devet meseci. Priznala je da joj je teško bila da prihvati koliko se njeno telo promenilo u trudnoći, ali sad je ponosno pokazala strije koje su joj ostale na stomaku. Rukama je oblikovala srce i poslala osnažujuću poruku svim ženama.

View this post on Instagram

??❤️???

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Ešli uvek slavi nesavršenosti svog tela i svojim pratiocima redovno šalje body-positivity poruke zbog kojih je mnogi obožavaju, ali ima i onih koji smatraju da je to „potpuno nepotrebno“, piše Index.

„Ne razumem zašto ovo pokazivati“, prokomentarisao je jedan njen pratilac na Instagramu. I pokrenuo je lavinu.

 

„Zato da pokaže drugim ženama da nisu same i da nauče da voleti svoje telo“. „Taj prelepi stomak nosio je i stvorio novi ljudski život“. „To je dokaz naše supermoći – mi dajemo život“. „Najlepši ožiljci koje žena može da nosi“, objasnile su mu žene.

Pročitajte još:

Mnoge žene se zahvaljuju Ešli na snimku, jer im je „zaista bilo potrebno da vide ovo“, jer nose iste „crteže“ na stomaku, jer ih svojim primerom ohrabruje. Ipak…

„Muškarcu nije prijatno da gleda ovo“, uzvratio je lik koji je započeo raspravu i zamolio Ešli da ubuduće „stavi napomenu da je sadržaj namenjen isključivo ženama“. Ipak, čini se da je jednako važno da i muškarci vide taj snimak.

„Svaki muškarac trebalo bi da ceni ženu s ožiljcima od trudnoće, ako to ne čini, nije je vredan“, poručila mu je jedna od Ešlinih obožavateljki.

View this post on Instagram

my fam??????

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram