Modni komad koji štedi pare, a zovu ga „dva u jedan“

Foto: ACE PICTURES / INSTAR Images / Profimedia,Splash News / Splash / Profimedia

Miholjsko leto sa svežim jutrima i večerima, a toplim danima pravo je vreme za kombinezon. Ovaj modni komad, koji je i udoban i atraktivan, možete da nosite i na posao, i na koktel, i na piće s drugaricama, kao i na večeru. I poznate žene znaju koliko je praktičan, a vi se inspirišite njihovim stajlinzima.

Karli Klos u bojama džungle

Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Američki model Karli Klos bira kombinezon u šarenim nijasama. Zelena osnova prošarana braon i teget bojama neodoljivo podseća na džunglu. Ovaj veseli strukiran komad s kratkim rukavima odlična je ideja za popodnevnu kafu s drugaricama.

Ledi Gaga u elegantnom modelu

Foto: ACE PICTURES / INSTAR Images / Profimedia

Ledi Gaga je poznata po ekstravagantnim modelima koji pomeraju granice, ali njen izbor kombinezona je krajnje sveden i neutralan. Zemljana sivobraon boja, ravan kroj, dugi rukavi i gornji deo nalik na blejzer mogu da posluže kad ne znate šta ćete da obučete, a idete na sastanak ili poslovni ručak.

Keti Peri u veselim nijansama

Foto: CRYSTAL PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pevačica Keti Peri bira razdragane boje, pa u tom stilu nosi i kombinezon. Žute i narandžaste nijanse u kombinaciji s belim papučama sjajna su ideja za šoping.

Šarliz Teron voli klasiku

Foto: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska zvezda Šarilz Teron odlučila se za klasičan kobinezon – uzan, od teksasa, sa tri četvrt rukavima. Ovaj vanvremenski model ona je odlično uklopila uz plitke čizmice na štiklu u bež nijansi i crnu tašnicu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MODNI TRIKOVI