Mlada iz Srbije koja se skockala za manje od 100 evra izgledala je k’o avion

Foto: Privatna arhiva

"Sredila sam se za manje od 100 evra, a osećala sam se kao devojka od milion dolara".

Venčanice uopšte ne moraju da koštaju par stotina ili hiljada evra da bi izgledale glamurozno i elegantno, a to je dokazala i Dragana Đerić Kolarić iz Beograda, koja je čitav stajling za svadbu platila manje od 100 evra.

„Nisam neko ko pravi pompu oko venčanja. Nikada mi nije bilo na umu veliko, skupo venčanje. Uvek sam bila za manja venčanja, pa je tako i moje bilo u najbližem krugu ljudi. Nas petnaest smo obeležili taj dan u jednom restoranu u Sremskim Karlovcima“, kaže nam Dragana.

U vreme venčanja, ona je bila u sedmom mesecu trudnoće, pa samim tim nisu joj odgovarale sve venčanice, a dok je išla u razgledanje one savršene za taj dan, nijedna joj se nije svidela, jer su sve bile preskupe ili kič.

„Dok sam se šetala Bulevarom, naišla sam na prodavnicu u kojoj je bila haljina koju sam odlučila da kupim. To zapravo nije ni bila venčanica, već bela elegantna haljina, a kako sam već tada bila u sedmom mesecu trudnoće, ovaj malo širi model mi je savršeno odgovarao. Platila sam je 2.500 dinara“, priča nam Dragana kako je izgledala njena kupovina venčanice.

Foto: Privatna arhiva

Cipele je već imala kod kuće, one su koštale oko 3.000 dinara i odlično su išle uz haljinu. A, kako nam je i sama rekla, ovaj par cipela je „star, ali drag“ i učinio joj se kao dobar izbor.

Na frizuru i šminku, mlada je potrošila manje od 5.000 dinara.

Kada sve ovo saberemo, dobijamo cifru manju od 100 evra, što je stvarno iznenađujuće za jednu mladu.

„Sve u svemu, sredila sam se za manje od 100 evra, a osećala sam se kao devojka od milion dolara“, rekla nam je za kraj Dragana.

I stvarno, kada pogledamo, Dragana je na svojoj svadbi izgledala kao avion.

***

BONUS VIDEO: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram