Koliko košta raskošna haljina koju je sinoć nosila partnerka Ane Brnabić

Ana Brnabić i Milica Đurđić
Ana Brnabić i Milica Đurđić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Brnabić i njena partnerka dr Milica Đurđić prisustvovale su koncertu Nika Kejva tokom druge večeri Belgrade River Festa na platou kod Geozavoda.

Koncerti tokom Belgrade River Festa privlače veliki broj zvanica, pa pored sestara Mićalović, Suzane Vasiljević i Milke Forcan koje su prisustvovale koncertu Antonisa Remosa, tokom druge večeri je nastupao Nik Kejv kog su ispratili Novak i Jelena Đoković, Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević, Ana Đurić Konstrakta sa mužem, Sergej Trifunović sa suprugom Isidorom, Lazar Ristovski i Anica Lazić i drugi.

Među njima su se našle i Ana Brnabić i njena partnerka dr Milica Đurđić. Ana je odabrala look koji spada pod opis sportske elegancije i sastoji se od teget košulje, crnih pantalona i plavih Adidas patika.

Ana Brnabić i Milica Đurđić
Ana Brnabić i Milica Đurđić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

*

Ana Brnabić i Milica Đurđić
Ana Brnabić i Milica Đurđić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nasuprot nje, Milica se odlučila za kimono haljinu, koju potpisuje domaća dizajnerka Roksanda Ilinčić. U pitanju je model Fadira Dress, tip haljine koji podseća na kimono i koji je u trendu već nekoliko sezona. Milica je isti model nosila i pre dve godine na otvaranju klinike BioCellHospital.

Svečano otvaranje BioCellHospital, dr Milica Đurđić
Svečano otvaranje BioCellHospital, dr Milica Đurđić

Ona je kimono haljinu stilizovala oba puta na sličan način. I tokom otvaranja klinike, kao i na koncertu, opredelila se za minimalni make up i klasične frizure. Prvi put je nosila spuštenu punđu, dok se drugog puta odlučila da jednostavno pusti kosu. A cena ove haljine iznosi 2.350 evra.

Foto: Promo/brownthomas.com

Kreacije Roksande Ilinčić inače nose i neke od najelegantnijih žena sveta, a jedan od njenih najvećih fanova je i princeza Kejt Midlton.

Podsećamo, Roksanda Ilinčić je naša istaknuta modna dizajnerka čiju neverovatnu kreativnost prepoznaju svetske zvezde. Rođena u Srbiji, svoj je talent usavršavala na prestižnim institucijama poput Central Saint Martins u Londonu, gde je stekla temelje za svoj prepoznatljivi stil. Njene kreacije su kombinacija ženstvenosti, geometrije i izražajnih boja.

Roksandini modeli su često viđeni na crvenom tepihu, na dodelama nagrada i gala večerima, što joj je donelo veliku popularnost, a nose ih Kejt Midlton, Mišel Obama, Samanta Kameron, Lejdi Gaga, Šarliz Tron, Kristen Stjuart, Ejmi Adams, Kira Najtli, Tandivej Njuton, Rozamund Pajk, Tilda Svinton, Emili Blant, Kejt Hadson, Bjerk, Gvinet Paltrou, Kejt Blančet, En Hatavej, i mnogi drugi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram