Ko je uspešni Branko, jedini muškarac koji je mogao da parira Milki Forcan

Milka Forcan
Milka Forcan; Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milka i Branko Forcan su se posle nekoliko godina bračne ilegale zajedno pojavili u javnosti. Ovog puta su prisustvovali koncertu Antonisa Remosa u Beogradu na vodi gde je u toku Belgrade River Fest.

Milka Forcan, još od dvehiljadtih važi za jednu od najmoćnijih žena u biznisu. Na početku karijere bila je desna ruka biznismena Miroslava Miškovića, a zatim se povukla i počela sve ispočetka. Ipak, do danas je zadržala status žene koja je sinonim za moć, što nije toliko iznenađujuće s obzirom na to da na poslovnom planu već godinama niže uspeh za uspehom. Međutim, Milka se uvek trudila da se o njenom privatnom životu malo zna.

Ono što je poznato, jeste da je još devedesetih upoznala Branka, koji je baš kao i Milka stopostotno posvećen karijeri i poslu. Par se ubrzo venčao, a imaju ćerku Jovanu i sina Filipa.

Milka i Branko se retko pojavljuju u javnosti zajedno, a jedan od poslednjih puta kada smo imali prilike da ih vidimo zajedno na javnom dešavanju je prilikom otvaranja jednog beogradskog restorana, 2018. godine.

Ovog puta Milka i Branko, kao i neke najpoznatijijih Srpkinja, prisustvovali su koncertu Antonisa Remosa u Beogradu na vodi.

Milka je za ovu priliku odabrala pravi letnji autfit. Dugačka, svilena haljina sa leopard printom i cvetnim dezenom se savršeno složila uz zlatne sandale i bež pismo torbu. Branko Forcan, direktor i vlasnik kompanije KUBIS, firme koja se, između ostalog, skoro tri decenije uspešno bavi trgovinom drvetom, pojavio su pravom mornarskom izdanju uklopljenom u gradski ambijent. On je odabrao plavu košilju i bele pantalone, a crni kaiš sa srebrnom šnalon se složio uz crne mokasine, sa takođe srebrnim elementima.

Milka i Branko Forcan
Milka i Branko Forcan Foto: Antonio Ahel/ATAImages

*

Milka i Branko Forcan
Milka i Branko Forcan Foto: Antonio Ahel/ATAImages

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram