Kejt zasenila sve na Vimbldonu u svojoj omiljenoj haljini Roksande Ilinčić

Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vojvotkinja je blistala poput sunca.

U Londonu vlada sveopšta pomama za odećom naše modne dizajnerke Roksande Ilinčić, a osim njenog sofisticiranog dizajna, za to je zaslužna činjenica da njene komade nose mnoge glamurozne pripadnice svetskog džet-seta, počevši od princeze Kejt Midlton.

Kejt je poznata kao štedljiva princeza koja često reciklira svoje udarne stajlinge, pa je tako možemo videti često u istim besprekornim haljinama koje bi i mi nosile svaki dan.

Ovog puta se vojvotkinja odlučila za, izgleda svoj omiljeni autfit, žutu haljinu Roksande Ilinčić u kojoj smo već imali prilike da je vidimo tokom njene posete Karibima u martu ove godine.

Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Komad koji Kejt toliko voli da nosi ima ukrojen struk koji deluje laskavo na svim tipovima tela sa uvijenom mašnom na ramenu i lepršavom suknjom A-kroja.

Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt je izgledala kao zrak letnjeg sunca dok je uručivala nagradu pobednici turnira, a za šetnju po teniskom terenu, haljinu je ukombinovala sa svojim čuvenim belim stileto cipelama sa visokom potpeticom.

Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova haljina srpske dizajnerke je zaista jedina takva na svetu jer je u ovoj jarkoj boji šivena samo za Kejt koja je takođe tražila da se Briggite modelu haljine napravljenoj po meri za nju dodaju rukavi, kako je haljina u originalu golih ramena.

***

Bonus video: