Lepota retro venčanice Hane Huljić krije se u detaljima

Venčanje Petra Graša i Hane Huljić Foto:Miroslav Lelas/PIXSELL

Hana Huljić, ćerka slavnog Tončija Huljića, udala se za pevača Petra Graša, a njihovu svadbu mediji zovu "hrvatskim venčanjem godine". Mlada je blistala u romantičnoj haljini koja je imala retro dizajn.

Srećni par venčao se u Splitu, a posle crkvene ceremonije usledilo je slavlje u restoranu.

Prelepa Hana zračila je u venčanici koju potpisuje splitski dizajner Jurica Pirić.

Haljina podseća na toalete kakve su se nosile pedesetih godina prošlog veka. Venčanica ima spuštena ramena, kao i zanimljive detalje u vidu oslikane čipke i dugmadi.

Aksesoari koje je mlada nosila – duge rukavice i ukras za glavu – dali su dodatni retro „šmek“ haljini. Upotpunila je izgled romantičnim loknama.

Venčanje Petra Graša i Hane Huljić Foto:Miroslav Lelas/PIXSELL

„Njena venčanica nije iz naše klasične bride kolekcije, gde imamo te naše krojeve, 6 do 7 modela. Ona je izrađena isključivo za nju, rađena je po nekakvoj njenoj ličnosti, to jest, kako smo mi nju videli. Moja supruga je odradila skicu i napravili smo par predloga i Hana se jako brzo odlučila u možda nekih 5-10 minuta i rekla, evo, to je ta koju želim. Ona je prekrasna, jednostavna cura“, rekao je dizajner Jurica Pirić za In Magazin.

Početkom oktobra prošle godine u regionalnim medijima je odjeknula vest da je Petar Grašo u vezi s Hanom Huljić, koja je od njega mlađa 15 godina.

Neposredno pre ulaska u vezu s Hanom, Grašo je 24 godine bio u vezi s hrvatskom pevačicom Danijelom Martinović.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram