Modna bajka beogradske umetnice koja se udala u Zara odelu

Foto: Milena Popović

Slikarka Nataša Kekanović s nama je podelila svoju malu božićnu bajku - na ovaj divan praznik, ona se udala, a za građansku ceremoniju odabrala je romantično, šik odelo koje je pronašla u Zari. Njeno malo venčanje nas je raznežilo i oduševilo, a takođe je idealna inspiracija za mlade koje žele nešto drugačije.

Talentovana i prelepa umetnica Nataša Kekanović pokazala nam je da je moguće ostatiti sasvim svoj – i izbeći sve zamke koje nam postavlja tradicija.

Ako i vi maštate o intimnoj ceremoniji koja će slaviti samo vas dvoje, kao i o autfitu koji će autentično oslikavati vašu ličnost i stil, Natašine fotografije su divna inspiracija.

Ona je blistala u odelu senf boje, koje je stilizovala na romantičan način.

Foto: Milena Popović
Foto: Milena Popović

Nataša za Zadovoljna.rs govori da je oduvek znala da će za svoje venčanje odabrati nešto drugačije i neobičnije.

„Nisam nužno znala da će to biti odelo, ali jeste se pojavljivalo kao opcija – kao ideja. Uvek sam se osećala opušteno, komotnije i moćnije u zamisli da nosim odelo. Mislim da sam to uspela s ovim kojem sam nosila“, kaže nam.

Foto: Milena Popović

Odelo koje je pomalo retro kroja, a čine ga dugi blejzer i široke pantalone, pronašla je u Zari. Tamo je našla i košulju sa mašnom – koja se savršeno uklopila uz komplet i frizuru.

Ipak, jedan nesvakidašnji odevni komad je Nataši bio ključna inspiracija – korset.

Foto: Milena Popović

„U odabiru odela i košulje presudio je korset koji sam prvo kupila preko instagram profila @vintage_secrett, on je poslužio kao osnova stila. Venčanje smo zamislili kao opušteno i kežualno, a Zara je upravo takvo odelo ponudila u pravom trenutku“, priča nam.

Foto: Milena Popović

Mala crna torbica, jednostavna, nežna frizura, kao i buket s eukaliptusom, ružama i poljskim cvećem, savršeno su upotpunili Natašnin svečani izgled.

„Osećala sam se jako lepo i elegantno. Vrlo posebno za taj dan, lagano i pokretno“, otkrila nam je.

Foto: Milena Popović
Foto: Milena Popović

Nataša buduće mlade savetuje da prate samo svoj osećaj i da obuku ono što čini da se osećaju dobro tog dana. Divan savet je dobila i od svog supruga.

„Moj muž mi je dao dobar savet – ‘ne udaješ nikog osim sebe’. To mi je dalo poticaj da to napravim baš kako želim“, rekla je ona.

Foto: Milena Popović
Foto: Milena Popović

Inače, ova umetnica svoj stil odevanja opisuje kao sveden, ali raznolik.

„Kombinujem bazične stvari pa sa njima pravim kombinacije koje deluju nekad neobično. Dosta se inspirišem vintidž momentima: ’50-e, ’60-e, ’70-e“, otkriva.

Foto: Milena Popović

Za Natašu, moda je način na koji posmatra svet i na koji ga oseća.

„Ona je kolektivna i lična, sezonska, ima svoje varijacije, slojeve. Neke male potankosti i detalje, neku širinu opšte prezentacije. To je nekakav moj lični utisak mode“, zaključuje kreativna mlada.

Foto: Milena Popović

Bonus video: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram