Lena Bogdanović na premijeri u Beogradu ponela trend čija je popularnost skočila za 355 odsto

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Srpska glumica Lena Bogdanović je na pozorišnoj premijeri u Beogradu prošetala trend koji je apsolutni hit među influenserima i svetskim poznatim ženama.

Poznata glumica Lena Bogdanović pojavila se na premijeri predstave „Gidionov čvor“ u Beogradskom dramskom pozorištu u društvu Duške Jovanić i odmah je privukla veliku pažnju svojim autfitom.

Umetnica je ponela crnu suknju sa faltama u kombinaciji sa rolkom u istoj boji, kao i efektnom kožnom jaknom. Ali, ono što je svima zapalo za oko jesu upadljive crvene hulahopke – trend čija je popularnost nedavno skočila za 355 odsto.

Zorana Mandic/ATAImages
Zorana Mandic/ATAImages

I naravno, skoro svima koji gledali seriju Gossip Girl, sada prolazi čuvena Bler ispred očiju, a njena kombinacija može da posluži kao inspiracija za kombinovanje ovog pomalo ekstremnog komada.

Lena je ovaj večernji stajling zaokružila i crvenim cipelama, dok je od detalja nosila neobične viseće minđuše. Glumica se odlučila i za njegovo veličanstvo – crveni ruž za usne.

Inače, prema Google podacima pretraga za pojmom „crvene hulahopke“ u decembru svake godine naglo skoči, ali ove godine situacija je nešto drugačija – sada se pretražuju 120 posto više nego u ovo vreme prošle godine U Ujedinjenom Kraljevstvu, pretraga za ovim modelom porasla je za 82 posto, dok je u SAD-u ovaj broj otišao čak na 355 posto u poređenju sa decembrom i septembrom 2022.

Ukoliko vam ipak fali još primera, svetske i domaće zvezde, influenserke i modeli, ushićeno su prihvatile ovaj trend i rado šeruju primere najboljih autfita na mrežama.

Kendal Džener je jedna od glavnih predstavnika ove crvene manije, a među njima su i glumice Ana Tejlor Džoj,  Gvinet Paltrou i Ela Fening.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram