Kako se oblače najbogatije Srpkinje

Foto: Instagram

Od glamurozne haljine za crveni tepih do pamučne bele majice.

Već smo pisali o tome sa kim se druže najbogatije Srpkinje, gde odlaze na odmor i sa kim su u ljubavnim vežama, sada je vreme da pogledamo i kako se oblače.

Osim što su bogate i uspešne, ove Srpkinje vode računa o svom izgledu i imaju istančan osećaj za modu.

Bacili smo pogled na Instagram profile nekih od najbogatijih Srpkinja, i evo kako se one oblače.

Anika Božić Al-Saraj

Ako pogledamo Anikin Instagram, videćemo da se oblači moderno i da prati svetske trendove, ali to i nije čudno s obzirom na to da se bavi modom. Nekada je radila kao manekenka, a sada je vrlo uspešna blogerka i dizajnerka dva uspešna brenda – garderobe i nakita.

Jovana Nikolić Mišković

Modni stil pevačice Jovane Nikolić Mišković prava je inspiracija za sve koje vole da izgledaju doterano i sređeno u bilo kom delu dana. Na njenom profilu na Instagramu videćete dosta romantičnih haljina, kratkih stvari, ali Jovana sve to zna da iskobinuje s ukusom, pa tako njene kombinacije ne izgledaju ni  kić, ni jeftino već glamurozno.

Marijana Mateus

Stil Marijane Mateus prepoznat je od strane najstrožih kritičara kao besprekoran. Popularna kreatorka i poslovna žena u svom garderoberu ima pregršt komada koje potpisuju svetski brendovi, te je neretko možemo videti u pažljivo odabranim odevnim kombinacijama, ali uvek s daškom glamura i elegancije.

Jelena bin Draj

Iako na društvenim mrežama ne deli često svoje odevne kombinacije, po fotografijama koje se nalaze na njenom Instagramu, vidimo da Jelene preferira duge, otmene haljine, dok je kod kuće u opuštenijim i udobnijim stvarima.

Pored toga što bira originalne komade koje uklapa u besprekorne odevne kombinacije, uvek bira i prirodne materijale i ženstvene krojeve.

Nataša Stanković Pandja

Po fotografijama koje kruže društvenim mrežama, možemo videti da ova Srpkinja ima istančan modni ukus i da voli da spaja „prosečne“ sa luksuznim komadima. Ona je vremenom izgradila svoj stil, a u tome joj je pomogla dugogodišnja karijera modela.

Nataša već godinama živi u Indiji, a mnogo za nju kažu da izgleda kao prava Indijka.

Maša Karić

Stil Maše Karić varira u zavisnosti od toga za gde se sprema. Na odmorima je možemo videti u dugim, lepršavim haljinama ili sportskim kombinacijama, dok je za ostale prilike u romantičnim haljinama, prefinjenim odelima, koje uvek začini skupočenim nakitom ili torbom.

Sandra Meljničenko

Foto: Credit line: Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia

Dok poslednjih godina Sandre nema često u medijima, ona je nekada bila street style zvezda – a njen modni ukus zaista deluje besprekorno.

Na fotografijama koje završene u medijima, vidimo da Sandra preferira svedeni stil koji neretko začini skupocenim torbama i luksuznom obućom. Bivša modelsica posebnu pažnju poklanja detaljima, te tako često možemo videti na njoj najnovije komade svetski poznatih brendova nakita.

Foto: Credit line: BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram