„Jeftina“ haljina Keri Bredšo koja je posvađala žene

Moda i lepota 31. jul 202111:27 > 13:23
haljina keri bredšo seks i grad
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Prva asocijacija na Keri Bredšo, junakinju serije Seks i grad, jesu dizajnerske cipele i drugi skupi modni komadi. Ipak, snimanje nove sezone serije donelo je iznenađenja.

Sara Džesika Parker je kroz seriju među trendseterkama širom sveta popularizovala mnoge brendove odeće, pišu na sajtu Zadovoljna.hr.

Upravo zato neke obožavateljke su se iznenadile kada su videle nove fotografije sa snimanja na ulicama Njujorka.

Zahvaljujući oštrom oku vlasnice Instagram profila And Just Like That Closet, nam kom se nalaze svi odevni komadi sa snimanja serije, otkriveno je kako Sara Džesika Parker na sebi ima haljinu američkog brenda Forever 21.

„Keri napokon nosi nešto što sebi mogu da priuštim“, sa oduševljenjem je komentarisala jedna obožavateljka sa pomenutog profila na Instagramu.

Forever 21 je brend odeće koji je cenovno prihvatljiviji širem krugu žena, a u ponudi drži haljine i od po dvadesetak dolara. Maksi-haljina bez rukava koju Keri ima na sebi stara je nekoliko sezona i više se ne može kupiti preko tradicionalnih kanala.

Možda je eventualno dostupna u nekom second hand shopu za deo originalne cene.

„Nema šanse da je Keri Bredšo kupila haljinu iz Forever 21 u second hand shopu“, komentarisala je nezadovoljna obožavateljka serije na društvenim mrežama.

Pogotovo jer ju je sparila sa sandalama-na platformu Lena Non Stop Disco dizajnera Terryha de Havillanda koje su se prodavale po oko 400 dolara i s četiri puta skupljom Hourglass torbicom Gucci x Balenciaga.

„Keri u Forever 21, pa šta to radite sa serijom i njenim likom“, zavapila je još jedna ljubiteljka „Seksa i grada“.

Iako je Keri zaista poznata po nošenju skupocenih odevnih komada, ovo nije prvi put da ona nosi nešto „jeftino“. U špici kultne serije koja je s prikazivanjem počela 1998. godine imala je belu tutu suknju od tila.

Kostimografkinja Patricija Fild priznala je da ju je našla u jednom njujorškom second hand shopu za stvarno smešnu cifru – koštala je svega pet dolara.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MODNI TRIKOVI