Goli sako Megan Markl nije stvoren za posao, ali jeste da ruši sve pred sobom

Foto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Za koju priliku biste ga vi odabrale?

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa doputovali su u Njujork povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja, koji se obeležava svake godine 10. oktobra. Njihova fondacija Archewell deo je 2. izdanja Festivala podizanja svesti o mentalnom zdravlju, koji organizuje neprofitna organizacija Project Healthy Minds.

Megan i Hari su bili deo samita koji je raspravljao o uticaju društvenih medija na mentalno zdravlje, a vojvotkinja i vojvoda su se posebno dotakli teme iz perspektive roditelja.

„U jednom trenutku te društvene mreže se povuku i mi moramo da se fokusiramo na trenutak kada uđu u taj svet. Moramo biti veoma svesni šta se može dogoditi kada provodite toliko vremena na društvenim mrežama. Srećno, samopouzdano i uspešno dete sa kojim je sve u redu odjednom oduzima sebi život. Moramo učiniti više da zaštitimo decu jer ona ne znaju bolje“, rekao je Hari.

Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

„Majčinstvo je najvažnija stvar u mom životu i moram da kažem koliko sam srećna što su nam deca još tako mala, a društveni mediji još nisu deo njihove bliske budućnosti. Ali me je i strah kada vidim kako se stvari menjaju i šta nas sve čeka“, dodala je Megan.

Vojvotkinja je blistala na samitu u vrlo jednostavnoj, ali efektnoj odevnoj kombinaciji s potpisom brenda Altuzarra. Nosila je njihovo odelo koje se sastoji od pantalona i veoma upečatljivog sakoa sa otvorenim ramenima. Sako je standardni deo naše svakodnevne garderobe, pa u njoj, na primer, idemo na posao, ali ovaj model sigurno nije za to, navodi Zadovoljna.hr.

Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Komentatori na društvenim mrežama prozvali su ga i golim sakoom zbog efektnih otvorenih ramena, a bilo je i onih koji su vojvotkinji zamerili odabir.

„Izgleda sjajno, ali to nije kombinacija za podizanje svesti o mentalnom zdravlju“, jedan je od komentara na stranicama posvećenima kraljevskoj modi.

Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

S druge strane, Megan je dobila i mnogo komplimenata na račun svoga izgleda: „Moderna vojvotkinja koja se ne boji modnog rizika. Volim samopouzdane žene.“

Kombinaciju u boji slonovače dopunila je starim salonkama brenda Aquazzura, modelom Purist u bež boji koji ima potpeticu od 10,5 centimetara. Izdanje je zaokružila decentnim nakitom u kojem su se najviše istakle naušnice Sare Handler izrađene posebno za nju.

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram