FOTO Primeri odlične plastične hirurgije koja ne bode oči

Moda i lepota 30. mar 202218:50 > 26. apr 2022 15:42
plastične operacije
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

One najbolje se ne vide.

Svakodnevno do nas stižu fotografije prenaglašenih usana, ogromnih grudi, lica zategnutih tako da je nemoguće osmehnuti se. Primera loših estetskih zahvata je nebrojeno. Dobre plastične operacije su zbog toga, čini se, skrajnute.

Možda delom i jer se one zapravo ne vide.

Na njih će malo ko reagovati, tj. prepoznati da je korekcije uopšte i bilo jer im je cilj baš to – da istaknu prirodnu lepotu i eventualno prikriju neki nedostatak, ali tako da lice, odnosno telo deluje prirodno.

Tek osvrt na ono pre može da nam pruži celu sliku o tome kolika je zapravo moć dobre estetske hirurgije.

Najviše primera svakako je kod operacija nosa. One su obično i najčešće budući da je nos istaknut deo našeg lica. A svaka mala mana na njemu može da deluje upadljivo. A kada nađete dobrog stručnjaka, posle zahvata najprimetniji biće osmeh.

Tražene su i operacije ušiju. Koliko god da je unutrašnja lepota najvažnija, veće uši mogu da dosta poljuljaju samopouzdanje, posebno tinejdžerima.

I višak kože i tragovi godina na vratu lako nestaju uz pomoć plastične hirurgije.

Ipak, u svemu tome ne treba se slepo voditi fotografijama sa interneta, već najvažnije naći dobrog proverenog stručnjaka i sa njim se konsultovati oko svega jer neke greške se ne mogu ispraviti nikada.

*

*

BONUS VIDEO: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram