FOTO Bela i Điđi: Dve nage Versaće boginje

Moda i lepota 18. feb 202215:14 > 15:55
Bela i Điđi
Foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Njih dve su trenutno u vrhu modeling scene i radile su za gotovo svaki poznati svetski brend. Ovaj put, sestre Hadid su se zajedno našle u novoj kampanji modne kuće Versaće, gde su pozirale potpuno obnažene, prekrivene samo dugačkim kosama i Versaće torbicama.

Bela i Điđi Hadid izgledaju kao dve Eve u Rajskom vrtu, dok je biblijska simbolika očigledna zbog crvene jabuke koju drže, kao i zmije koja se uvija oko Beline noge.

Điđi se nalazi sa desne strane, sa belom torbicom preko intimnih delova, dok Bela drži identičnu torbicu crne boje. Zajedno su uhvatile crvenu jabuku koja je nedvosmisleni simbol za voćku zbog koje su Adam i Eva proterani iz Rajskog vrta.

Fotografiju je uslikao legendarni dvojac Mert i Markus, a dizajnerka Donatela Versaće podelila ju je na svom Instagramu uz natpis: „Moje Versaće Boginje“.

Na ostalim fotografijama Versaće kolekcije za proleće 2022. godine, zajedno sa sestrama Hadid, pozira i Donatela. Điđi je podelila fotku sa njom i sestrom i napisala da je to što je „postala Versaće devojka jedna od najvećih privilegija“. Manekenka je dodala da je Donatela njena heroina i napisala da su „najlepši trenuci upravo sa njom“.

Ovo nije prvi put da su sestre pozirale nage. I 2018. su se pojavile na naslovnici Voga.

Inače, Bela i Điđi bile su prve sestre koje su zajedno prošetale na reviji čuvenog brenda donjeg veša Victoria’s Secret 2016. godine, a već više od pet godina obe imaju uspešne karijere u svetu modelinga. Điđi je nedavno postala majka, dok je Bela poznata i po vezi sa popularnim pevačem The Weekend-om.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram