Gde je srpska manekenka koja je doživela nesreću na ziplajnu

Simona Andrejić Foto: Instagram/simonaandrejic

O Simoni Andrejić je brujao svet 2019. godine, a povod nažalost nije bio lep. Srpska manekenka doživela je užasnu nesreću na imanju vijetnamskog milijardera, ali danas je to za nju ružna prošlost.

Simona Andrejić, jedna od najlepših srpskih manekenki, danas se bavi organizacijom putovanja, a izgleda jednako zanosno.

Na Instagramu objavljuje fotografije nastale širom sveta, pa vidimo da provodi vreme na Karibima, u Istanbulu, Kaliforniji…

Manekenka se uspešno oporavila od nesreće koju je doživela 17. jula 2019. godine u Njujorku. Bila je na imanju Čina Čua, koji je vijetnamski milijarder, pisao je Page Six.

Nesreća se odigrala na ziplajnu, kada je Simona udarila u drvo. Spasavanje je trajalo dva sata, a manekenka je polomila karlicu.

Prvi put se oglasila u avgustu 2019. godine.

„Usred nesrećnog slučaja doživela sam teške telesne povrede, jake bolove i traumu i sada se krećem uz pomoć kolica. Oporavak zahteva mirovanje i vreme. Kao i uvek, disciplinovana sam i borim se da se što pre oporavim. Hvala svima na podršci i divnim porukama“, poručila je tada na Instagramu, a danas su sve te poruke obrisane.

Ču je u početku rekao Simoni da će se pobrinuti za njeno lečenje, pisao je tada Page Six. Smestio ju je u hotel sa pet zvezdica i dao joj da koristi svoj rols-rojs da se vozi lekarima, prema više izvora.

Pisali su da je milijarder ponudio samo namirenje od nekoliko hiljada dolara mesečno za godinu dana. Kada manekenka nije prihvatila njegovu ponudu, Čuov pomoćnik je zapretio da će prekinuti plaćanja za njenu medicinsku negu i hotel. Onda se Simona dobrovoljno iselila, tvrdi Page Six.

Inače, Andrejić se probila kada je pobedila na takmičenju Elite Model Look, a šetala je za velike modne kuće – Gucci, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Christian Dior…

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram