Gde je danas Modelsica koja se udala za osnivača Gugla

Foto:Screenshot/Instagram/armedelamour

Ivana Berendika bila je jako popularna manekenka u našoj zemlji devedesetih godina i jedna od pevačica grupe Models. Danas je ona među najbogatijim ženama sa ovih prostora. Živi u Americi, sa suprugom milijaderom Tomasom Jermolukom i dvoje dece.

Rođena 5. aprila 1978. u Beogradu, ova lepotica se devedesetih kod nas proslavila drugim mestom na izboru za Miss Jugoslavije, a potom i kao članica grupe Models.

Ipak, još veću pažnju privukla je potom kada se udala za 20 godina starijeg Tomasa Jermoluka, osnivača Gugla, s kojim živi na relaciji Njujork-Majami.

Venčali su se na Bahamima, i to u hotelu u kom se udala i Sindi Kraford.

S Tomasom je Ivana nakon 11 godina braka dobila bliznace. Veruje da u životu ništa ne treba planirati ni požurivati već da treba pustiti da se stvari spontano dese.

U medijima je nema mogo sem kada se pomene njena velika strast – dizajn nakita. Njene komade obožavaju u svetskom džet setu, pa ih neretko na crvenom tepihu ponesu i Rijana, Kejt Mos, Meg Rajan, ali i domaće zvezde pout Marije Kilibarde.

Ivana i Tomas su inače često bili predmet čaršijskih riča zbog velike razlike u godinama, ali oni se, logično, ne osvrću mnogo na takve komentare, već samo povremeno svoju sreću podele na društvenim mrežama. Tako su, recimo, rado pokazali kako godinjicu cu braka provode na Bahamima, kako izgleda njihov luksuzni stan.

Inače, Ivana je svojevremeno pričala o tome kako joj prija što uz sebe ima moćnog muškarca.

„Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala 25 i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim.“

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram