Bela Hadid pre nego što je postala najlepša žena na svetu

Moda i lepota 14. mar 202023:58 > 11. maj 2021 12:12
Bela Hadid
Bela Hadid; Foto: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Bela Hadid je prema "jednačini zlatnog preseka", prošle godoine proglašena za najlepšu ženu na svetu. I dok njeni fanovi još spekulišu o plastičnim operacijama koje je imala ili nije imala, mi vam donosimo njene fotografije iz mlađih dana, pa procenite sami.

„Zlatni presek“ je formula koja se koristi od davnina za „premeravanje“ lepote, a u jednačinu ulaze oblik lica, pozicija očiju, obrva, oblik usana, nosa, brade, čela… Ideal je savršeno simetrično lice. Ispostavilo se da se lice 23-godišnje Bele Hadid uklapa u kalup savršenog lica u neverovatnih 94,35 odsto, zbog čega je popularna manekenka krajem prošle godine proglašena za najlepšu ženu sveta, ostavivši za sebe Bijonse, Amber Herd, Arianu Grande, Karu Delavinj, Kejt Mos…

Naravno, ta vest nije prošla bez kontroverzi, budući da je Belino lice za mnoge misterija. Manekenka i dalje tvrdi da je njena lepota prirodna i da se nikad nije podvrgla estetskoj hirurgiji, ali mnogi smatraju da je očigledno da je imala neke plastične operacije i da samo treba uporediti njene fotke iz mladosti s aktuelnim da bi se utvrdilo da je sredila nos, napunila usne, podigla jagodice…

„Ljudi misle da sam menjala razne stvari na svom licu. Ali, znate šta? Mogu da ga skeniram da dokažem suprotno. Ne bih nikada rizikovala da uništim svoje lice“, ponovila je Bela u više navrata.

Međutim, kao dokaz da je ipak rizikovala obično se prilažu njene fotografije iz rane mladosti.

Bela je na modnu pistu kročila sa samo 16 godina, ali, s obzirom na to da potiče iz šoubiznis porodice, internetom kruže i njene starije fotke i snimci. Pa, pogledajte kako je izgledala pre nego što je postala najlepša žena na svetu.

Bela Hadid kao devojčica
Bela Hadid kao devojčica – s mamom Jolandom; Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

*

Điđi, Bela i Anvar Hadid
Điđi, Bela i Anvar Hadid; Foto: NJ / Backgrid UK / Profimedia

*

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram