Fotka koju Kloi Kardašian ne želi da vidite

Moda i lepota 06. apr 202113:13 > 11. maj 2021 12:09
Kloi Kardašijan
Foto: E! / Planet / Profimedia

Neobrađena fotografija Kloi Kardašian pojavila se tokom vikenda na Reditu, a jako brzo je iščezla sa svih mogućih mreža. Ipak, to se nije desilo pre nego što su je mnogi "skrinšotovali". Tim koji radi za Kloi pobrinuo se da se fotografija brzo ukloni, jer prikazuje kako zaista izgleda njeno telo . A izgleda odlično i sasvim prirodno.

Na spornoj fotografiji se vidi Kloi (36) kako stoji pored bazena u bikiniju sa leopard printom. Njena koža nije savršeno zaglađena, vide se se sitnije nepravilnosti na telu, ali sve u svemu ona izgleda odlično.

Ipak, izgleda da Kloi ne prihvata ništa manje od nedostižnog, lažnog savršenstva.

Foto: Instagram screenshot /kardashiansvogue_

Izgleda da je fotografisana u pustinjskom kompleksu Kris Džener u Kaliforniji, gde je poznata porodica boravila za uskršnji vikend.

Iako bi većina žena verovatno bila ponosna što izgleda ovako dobro u bikiniju, Kloi svim snagama želi da očuva svoj Instagram imidž.

Linija struka ipak izgleda manje definisana, obline manje dramatične, a koža nije toliko glatka kao na pažljivo fotošopiranim fotografijama koje inače objavljuje. Zato je fotografija brzo nestala sa Redita, gde je prvo objavljenja, ali se proširila Instagramom i Tviterom. Korisnici Redita napravili su novu temu u kojoj su otkrili da im je prećeno tužbama zbog objavljivanja fotografije.

*

PR tim porodice Kardašian rekao je za Page Six da fotografiju nisu skinuli jer nije obrađena, već jer je u pitanju privatna fotografija objavljena bez dozvole. Uprkos naporima tima da se fotografija ukloni što pre, komentari na Reditu bili su uglavnom pozitivni.

Pročitajte još:

„Ovo je jedina slika na kojoj izgleda zapravo prirodno i predivno s svojim manama, a želi da to nestane s interneta?“ jedna osoba se zapitala.

Po svemu sudeći, Kloi je odigrala pogrešno – umesto da iskoristi snagu body positive pokreta i sama objavi fotografiju bez filtera, ipak se čini da nije želela da vidimo čak ni najmanju manu koju ima, što je dodatno urušilo njenu reputaciju.

Ovako ona ostaje deo problema – jer je jedna od onih koje ženama nameću nerealna očekivanja i ruše im samopouzdanje, čineći da se osećaju loše u vezi sa svojim licem i telom.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram