Elegantno, prefinjeno i jednostavno – stil najbogatije žene na svetu ne odaje ni mrvicu njenog bogatstva

Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Delfin Arno, izvršna potpredsednica i direktorka brendova Louis Vuitton i Dior i ćerka Bernarda Arnoa, vlasnika LVMH-a, najveće svetske kompanije za luksuznu robu, predstavlja preteču i inspiraciju globalnog trenda "tihi luksuz".

U svetu mode, gde se glamur i raskoš često stavljaju u prvi plan, Delfin Arno, ističe se svojim jedinstvenim pristupom modi. Njena estetska sofisticiranost, besprekoran ukus i sposobnost da usmeri pažnju ka tihom luksuzu, čine je ne samo poslovnom liderkom već i inspiracijom za modni svet.

Abd Rabbo-POOL / Sipa Press / Profimedia

Elegancija u jednostavnosti

Delfin Arno se ističe svojim elegantnim i jednostavnim modnim izborima. Uvek besprekorno obučena, njen stil se oslanja na kvalitetne komade i pažljivo odabrane detalje. Od klasičnih krojeva do suptilnih boja, ona predstavlja esenciju tihog luksuza – gde se vrednost ističe kroz izuzetnu izradu i nenametljivu eleganciju.

RINDOFF-BORDE / Bestimage / Profimedia

Kvalitet iznad svega

Kroz svoje modno putovanje, Delfin Arno je postavila ton za stil u kojem se akcenat stavlja na kvalitet i preciznost izrade. Njene odluke u vezi sa odevanjem naglašavaju vrednost dugotrajnosti, ističući kako se kvalitetan komad može nositi godinama, ostajući istovremeno moderan i aktuelan.

Briquet-Gouhier-Orban/ABACA / Abaca Press / Profimedia
: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Savršen sklad detalja

Delfin je majstor u postizanju savršenog sklada između klasičnih komada odeće i pažljivo odabranih modnih dodataka. Njeni autfiti ne vrište luksuzom; umesto toga, delikatni nakit, visokokvalitetne torbe i diskretni detalji čine njen stil zaista posebnim. Ovaj pristup ističe njenu svestranost i sposobnost da prilagodi svoj izgled različitim prilikama.

Â’ David Niviere / Sipa Press / Profimedia
Chassery+Ferey / KCS Presse / Profimedia

Inspiracija za tihi luksuz

Delfin Arno nije samo modna ikona, već i živi primer tihog luksuza. Njeno zalaganje za odgovorno poslovanje u modnoj industriji i promocija održivih praksi čine je liderkom koja ne samo da prati trendove, već i postavlja nove standarde. Njena posvećenost očuvanju prirode odražava se i u njenom modnom izrazu, gde se luksuz ne meri samo cenom, već i odgovornošću.

IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ona u to ime najčešće bira sledeće modne komade:

Elegantne, a jednostavne haljine:

Delfin se ističe ne samo po poslovnoj veštini već i po svom nepogrešivom ukusu u izboru haljina, ali i suknji. One su postale zaštitni znak ove Francuskinje, koja često bira jednostavne krojeve i neutralne tonove, ali uspeva da izrazi svoju ženstvenost bez suvišnih detalja. Delfin majstorski kombinuje sofisticiranost sa suptilnom seksepilnošću, stvarajući autfite koji su podjednako prilagođeni poslovnim sastancima i večernjim događanjima.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia

Poslovno, a elegantno

Kada je reč o poslovnom stilu, Delfin Arno nosi sakoe i pantalone sa neospornom gracioznošću. Njena sposobnost da spoji efektnost i eleganciju u ovim komadima odražava se kroz pažljiv odabir materijala i savršeno prilagođene krojeve. Njen izbor su najčešće jednobojni komadi, kojima pokazuje kako jednostavnost može biti ključna u postizanju sofisticiranog izgleda.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
MCC / Spread Pictures / Profimedia

Moda kao igra

Njen modni izraz dodatno se ističe kroz miks tekstura i materijala. Bez obzira na to da li nosi svilu, kašmir ili pamuk, Delfin se poigrava različitim teksturama kako bi dodala lični pečat svojim autfitima. Ova veština kombinovanja materijala ne samo da čini njen stil interesantnim već i dodaje dodatni sloj luksuza.

VILLARD/PDN / Sipa Press / Profimedia
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram