Izdanje u kakvom je nikad nismo videli: Pogodite ko se krije iza ovog autfita

Bjanka Censori Foto:Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Censori, supruga repera Kanjea Vesta, koji sebe sada zove Je, pojavila se juče na snimanju za brend Blue Marble, koje se održalo u studiju u Los Anđelesu.

Kanje Vest je toliko oduševljen najnovijim autfitom svoje drage Bjanke Censori da je pozvao grupu fotografa na hitno fotografisanje.

Ovaj 46-godišnji reper je viđen u novom video snimku dok je vodio grupu naizgled iznenađenih fotografa u studio da snime njegovu izabranicu u krznu od glave do pete – i preko toga.

Kombinacija je uključivala obimnu bundu i predimenzioniran šešir od istog materijala i dezena. Ovaj model je u potpunosti pokrivao njeno lice, a deluje kao da je upravo taj detalj ono što je najviše fasciniralo 46-godišnjeg repera. To dokazuje da je i činjenica da, čak iako su fotografi molili ​​za dozvolu da fotografišu Bjankino lice, reper nije odobrio.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema videu koji je snimio jedan od fotografa,  vidi se kako Kanje predvodi grupu ka studiju, gde ih je ispred bele pozadine strpljivo čekala njegova supruga.

Bjanka je stajala u svojoj predimenzioniranoj krznenoj odeći, a zatim je počela polako da korača napred ka kamerama.

Njen kaput u krem boji, sa umešanim prošaranim bledo smeđim nijansama i nepravilnim tamnim mrljama, podsećao je pomalo na modno izdanje Kruele de Vil .

Prahl / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ceo autfit je ličio na print snežnog leoparda, što sugeriše da je napravljeno od veštačkog krzna, jer je ilegalno kupovati krzno velikih mačaka.

Ovaj oversized model je sezao do zemlje, sa pojasom oko stomaka i rukavima koji su joj potpuno „progutali“ ruke, nije otkrivao ni najmanji deo Bjankine kože, što je inače neobično za mladu arhitekticu.

Utisku je doprineo i šešir sa širokim obodom koji je sezao nekoliko centimetara ispred njenog lica, kao i baldahin koji se spuštao sa obe strane do njenih nadlaktica, dok je zadnja strana šešira bila kraća i blago podignuta.

APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dok je ćaskao sa fotografima, Kanje je otkrio da je autfit dizajnirala modna kuća Blue Marble.

On je bio obučen ležernije od svoje supruge, u jednostavnu crnu majicu i opuštene tamnosive pantalone obložene vinilom.

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram