Džej Lo u letnjem stajlingu prosečnog Srbende

Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I najbolje obučene žene sveta imaju svoje nezgodne momente, kada jednostavno omanu sa stajlingom. Diva Dženifer Lopez slikana je u autfitu koji svakog leta nose brojni muškarci u Srbiji.

Pročitajte još:

Džej Lo nije slikana na nekoj gala večeri, nije slikana u večernjem izlasku ili na nekom gostovanju u emisiji, već u sasvim obučnoj, svakodnevnoj aktivnosti: kupovini. I izgledala je kao sav običan svet – nonšalantno i opušteno. Baš zbog toga što je čak i ovu kombinaciju uspela da iznese šarmantno, urnebesan autfit joj se ne može zameriti – i ona ima lenje trenutke kada joj je mrsko da se doteruje, a naravno nije kriva što je paparaci prate u stopu.

Ipak, njena odevna kombinacija nas je baš nasmejala jer nas je odmah asocirala na prosečnog srpskog muškarca koji se često ovako obuče tokom letnjih meseci.

Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Džej Lo je prošetala široke farmerke muškog kroja, koje postaju sve popularnije. Međutim, nesrećno ih je uparila sa ni malo laskavim komadom – duksom bez rukava u sivoj boji, koji prečesto vidimo na sprskim muškarcima.

Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Očigledno je latino diva toga dana želela da odahne od glamura i da uživa u vrućem danu Majamiju potpuno neopterećeno.

Na njoj ova kombinacija možda može da prođe – ali na muškarcima nikako. Duks bez rukava neka ostane za teretanu i sportske aktivnosti.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram