Dobitna kombinacija Beograđanke: Omiljena torbica Kejt Midlton uz suknju koja nikad ne izlazi iz mode

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Basic komadi su uvek dobra investicija.

Svaka od nas voli da potroši novac na one efektne komade koji su trend sami za sebe i nosioci celog autfita. Ipak, koliko puta nam se desilo da nam zafali neki jednostavan džins ili klasična suknja da bi sve to zapravo delovalo kao modni hit, a ne promašaj?

U našoj poslednjoj street style patroli smo sreli Dunju, koja nam je pokazala da od basic komada može da se napravi originalna kombinacija, i podsetila da su dobra bela majica i crna suknja obavezni komadi svakog ženskog ormana.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Dunja je tog jutra prvo izvukla belu Mom’s Jeans majicu sa kul crnim natpisom. Kroj ove majice je malo širi i opušteno pada, a ispod nje se nastavlja crna kratka suknja sa dva karnera koju je pronašla negde na Zlatiboru. Oba komada su se neverovatno dobro uklopila i izgledala toliko efektno da smo jedva poverovali da nisu komplet.

Uz to je odabrala malu crnu Polene torbicu, koja je trenutno veoma popularna i poznate influenserke je navode kao must have brendiranu tašnu, a čak i Kejt Midlton često navodi da su joj ove torbe omiljene. Što je najbolje, spadaju u one sa savršenim odnosom cene i kvaliteta.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Od drugih aksesoara Dunja je odabrala crne Gucci naocare sa jedva upečatljivim zlatnim logoom, Cartier sat i mnoštvo sitnih zlatnih minđuša i drugog nakita koji su predstavljali odličan kontrast crno-belim nijansama.

A najbolje od svega je sačuvala za kraj, crvene Mou papuče sa podignutim đonom i belim detaljima su razbile crne, bele i zlatne nijanse na najbolji mogući način. Uz to njena nanogica se bojama i dezenom savršeno uklapa uz odabir obuće, čineći svaki deo autfita savršenim.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ukoliko planirate uskoro da osvežite orman nekom od stvari iz novih kolekcija, možda će vam Dunjin primer, ali i saveti naše poznate stilistkinje o komadima bez kojih ne može da zamisli svoj ormar biti od koristi.

Uz nekoliko neprolaznih stvari lako ćete formirati takozvani capsule wardrobe,  koji vam štedi vreme, novac, ali i pomaže da se izrazite svoje „ja“ kroz odeću. A na šoping listu za početak dodajte belu majicu i crnu suknju.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram