Dragana Kosjerina, pa pet mesta praznih, pa svi ostali! Voditeljka oduvala Holivud na crvenom tepihu u Veneciji

Manuele Mangiarotti/ipa-agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

Modna dominacija na jubilarnoj Mostri.

Crvenim tepihom 80. jubilarnog filmskog festivala u Veneciji sinoć su prošetale i poznate Srpkinje – Dragana Kosjerina i Milena Radulović. Njima je pripala čast da se nađu na spisku zvanica koje će svojim prisustvom uveličati drugo veče čuvene Mostre.

Čim je zakoračila na crveni tepih, najlepša srpska voditeljka zadivila je sve u dugoj crnoj Igor Todorović haljini koja je umesto bretela imala prelepi srebrni cvet izrađen od sitnih cirkona.

Dragana je u ovoj veličanstvenoj kreaciji zaista izgledala poput holivudskih diva. Moćni stajling začinila je upečatljivim bisernim minđušama, koje su dale dozu prefinjenosti.

Max Montingelli/SGP / SGP / Profimedia

Fantastično izdanje kojim je Veneciju „bacila na kolena“ zaokružila je jarkim crvenim karminom, dok je kosu skupila u punđu.

Vrhunski glamur je demonstrirala i srpska glumica Milena Radulović koja je za crveni tepih izabrala dugu crnu šljokičastu haljinu u maniru zlatne ere Holivuda. Duga toaleta ima duboki V izrez, a haljinu krase i naramenice koje su joj dale poseban šmek. Nju potpisuje Marija Tarlać.

Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram