Kakav trio! Naša najlepša voditeljka, najhrabrija glumica i najsimpatičnija pevačica zajedno na večeri u Veneciji

Uživaju u gradu romantike i ljubavi.

Jubilarni 80. Međunarodni filmski festival u Veneciji u organizaciji La Biennale di Venezia svečano je otvoren sinoć na Venecijanskom Lidu i trajaće do 9. septembra 2023. Dok su na crvenom tepihu već prve večeri zablistale slavne glumice i glumci u elegantnim toaletama, tri poznate Srpkinje obavestile su svoje pratioce da se trenutno nalaze u plutajućem gradu na vodi.

U pitanju su voditeljka Dragana Kosjerina, glumica Milena Radulović i pevačica Džejla Ramović koje su delile nestvarne kadrove i lepote čuvenog grada romantike. Zajedno su zabeležile i selfi koji ju Džejla Ramović objavila na svom storiju.

Skrinsot/Instagram/Džejla Ramović

Srpske lepotice imale su čast da kao gošće Armani tima prisustvuju specijalnoj večeri povodom otvaranja filmskog festivala, a delić atmosfere podelila je bugarska influenserka Aleksandra Petkanova Bogdanska.

Skrinsot/Instagram/aleksandra_petkanova

Njen stori ripostovala je jedna od naših najlepših voditeljki, a na snimku se nalaze i Izabel Kovačić, supruga hrvatskog fudbalera Matee Kovačića kao i hrvatska voditeljka i bivša manekenka Tatjana Jurić.

Upravo je Tatjana podelila i fotografiju sa jednom od naših najlepših voditeljki koja nije skidala osmeh sa lica.

Skrinsot/Instagram/Tatjana Jurić

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram