Košmar svakog stiliste: Tri žene se pojavile u istoj haljini na crvenom tepihu Mostre

Kao da su se dogovorile, a nisu.

80. jubilarni filmski festival u Veneciji zvanično je počeo, a već smo imali priliku da vidimo brojna elegantna izdanja koja će ostati upamćena.

Slavne žene su se potrudile da pronađu najinteresantnije primerke visoke mode iz novijih kolekcija, ali iako su prošla tek dva festivalska dana – znamo koja će haljina biti najpopularnija na čuvenoj Mostri.

Naime, već prve večeri, tri žene prošetale su crvenim tepihom u identičnoj kreaciji, piše Glossy.

Koliko god to zaljubljenicama u modu bilo neprijatno na ovakvim događajima, sve tri su blistale, iznele istu haljinu na svoje načine i ostavile sjajan utisak.

U pitanju je toaleta modne kuće Saint Laurent, iz pre-fall kolekcije za 2023. godinu – haljina duga do poda, koja ima dramatičan srcoliki dekolte i drapirane rukave preko laktova, spojene sa strukturisanim gornjim delom.

Reč je o look-u broj 50 iz ove kolekcije, koji su italijanska poslovna žena Kristina Fogaci i još jedna gošća ponele baš onako kako je i predstavljeno na reviji: uz jednu narukvicu na zglobu, smele viseće minđuše i klasični crveni ruž.

Španska glumica Milena Smit bila je jedina od njih koja je sve začinila ogrlicom, a odabrala je čoker od roze zlata i s krupnim crvenim kamenom, što je odstupanje i od trenda nenošenja ogrlica koji proteklih godina dominira crvenim tepihom.

View this post on Instagram

A post shared by Milena Smit (@milenasmitm)

Inače, za ovu toaletu potrebno je izdvojiti čak 6.800 dolara, a ne bi nas iznenadilo da je vidimo bar još nekoliko puta na ovogodišnjem Festivalu u Veneciji.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram