Savršena bela haljina i prkosan šlic – moćnu poruku Megan Markl gledamo bez daha

megan markl
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kakvu to poruku šalje Megan?

Megan Markl i princ Hari nedavno su u Njujorku prisustvovali dodeli nagrada Ripple of Hope 2022, i to uoči objavljivanja njihovog dokumentarca na Netfliksu.

Megan je tom prilikom ponela čuveni prsten princeze Dajane, koji je poslednji put nosila na prijemu na svojoj svadbi 2018.

Ovaj prsten nikako nije običan jer ga je Dajana naručila 1996. kao zamenu za verenički prsten nakon razvoda od kralja Čarlsa III, a vredi oko 90.000 funti.

I dok je Meganin verenički prsten napravljen od dijamanata koji su nekada bili u vlasništvu Dajane, Kejt Midlton nosi originalni svetlucavi sa safirima i dijamantima pokojne princeze.

Osim toga, Megan kao da je poželela da oživi svoj dan venčanja i haljinom – bela Louis Vuitton toaleta jako podseća na njenu venčanicu, iako je apsolutno dominantan momenat haljine izražen šlic koji kao da prkosi svim zlim jezicima koji ovih dana osporavaju iskrenost bivše vojvotkinje.

Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

*

Inače, sutra bi trebalo da bude objavljen Netfliksov dokumentarac o princu Hariju i Megan Markl koji publika čeka sa ogromnim nestrpljenjem, a britanska kraljevska porodica sa jezom. Veliko je pitanje šta će sve mladi par otkriti u filmu koji treba da se pojavi, mada je bilo pominjano i odlaganje za narednu godinu.

Kraljevski stručnjaci su već govorili kako će to doneti tektonske promene i nepopravljivu štetu. A na sve to, Megan je nedavno, posle više različitih izjava, izjavila da to jeste njihova priča, ali kroz tuđi objektiv, pokušavajući tako da se unapred ogradi od filma.

Sada neki smatraju da je ovaj njen potez sa prstenom još jedan pokušaj da očuva poljuljane veze sa kraljevskom porodicom. S drge strane, u komentarima su mnogi primetili da je Megan iskopirala Kejt, koja se nedavno pojavila takođe u haljini golih ramena, sa izraženim šlicom i komadom nakita princeze Dajane. Koja je bolje iznela svoju kombinaciju procenite sami.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram