Da li je ovo najbolja maskara na svetu? Proda se jedna na svakih pet minuta

Foto: Instagram/tatlafata

Odavno nijedan bjuti proizvod nije podigao ovoliko prašine.

Pronaći savršenu maskaru nikada nije lako. Ona treba da bude postojana, ne sme da se trusi, niti da se razmaže nakon par sati. Trepavice mora da izgledaju duže i gušće, ali bez grudvica. Previše zahteva za jedan mali proizvod, zar ne? Ali, nijedna od nas ne želi da izgleda kao panda već nakon par minuta od nanošenja.

I dok tragate za idealnom maskarom za vaše trepavice, vreme je da se upoznate sa Liquid Lash Extensions Mascara. Ili, kako je neki nazivaju „veštačke trepavice u tubi“. Pa, šta tačno radi ova maskara?

Foto:thrivecausemetics

Ona se na tržištu pojavila  2017. godine, a od tada njena popularnost samo raste. Ono što je razlikuje od ostalih maskara su polimeri koje sadrži, a koji se „omotavaju“ oko dlačica kako bi stvorili iluziju veštačkih trepavica.

Ono što bi moglo da vas iznenadi jeste četkica – dlačice na njoj su gumene i kratke, ali zaista rade dobar posao, bar tako kažu ljudi koji godina koriste ovaj proizvod.

Ova maskara koja košta 24 dolara navodno je toliko dobra da trepavice uveče izgledaju isto kao ujutro. A opet, lako se skida.

O njenom kvalitetu govori i činjenica da se svakog minuta proda pet proizvoda.

Ona će naglasiti vaše trepavice, podići i izdužiti.

Možete da je kupite na internet stranici Thrive causemetics, i ona dolazi u tri boje – crnoj, plavoj i braon.

A, ako ste je probali, javite nam utiske.

***

BONUS VIDEO: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram