Da budeš najbolja u svom poslu! Zadovoljna poklanja karte za prvi srpski Nail Art Masterclass sa Elvirom

Foto: : Mina Dišlenković; Privatna arhiva

Poklanjamo 5 karata za najveću edukaciju iz manikira u Srbiji!

Za sve one koji bi da se oprobaju u ulepšavanju noktiju, ali i one koji žele da usavrše svoju veštinu i kroz profesionalnu edukaciju dođu do sertifikata za umetnički manikir, sjajna vest je da portal Zadovoljna.rs organizuje Prvi srpski Nail Art Masterclass koji će biti održan 17. juna u hotelu Hilton u Beogradu, u saradnji sa prestižnim brendom Crystal Nails.

Foto: Mina Dišlenković

Zvezda tog događaja biće Ana Stojković Elvira, nail art umetnica koja radi nokte najvećim zvezdama u Srbiji. Elvira je sertifikovani internacionalni master edukator za Crystal Nails u kategoriji gel, akril i nail art, višestruko je nagrađivana na svetskim i regionalnim takmičenjima i zvanično je najbolji majstor Srbije čija dela već 13 godina gledamo na crvenom tepihu, ali i u spotovima, reklamama, filmovima, naslovnim stranama i modnim kampanjama.

Elvira će na ovoj jedinstvenoj profesionalnoj edukaciji za umetnički manikir svim zainteresovanima predstaviti i svoj metod rada, i faktore uspeha koji su je u moru onih koji se bave noktima izdvojili kao jednu od najboljih. Ovo je jedinstvena prilika da učite od najboljih i steknete veštine koje vam mogu pomoći da i sami izgradite svoj biznis – a sudeći po iskustvima, ovo je posao koji ne može da propadne.

Na Instagram profilu Zadovoljne možete saznati detaljno šta će se učiti na Masterclassu sa Elvirom, a sve što treba da uradite da biste osvojili kartu jeste da zapratite profile @zadovoljnars @crystalnails.srbija i na svom otključanom Instagram profilu okačite fotografiju najboljeg manikira koji ste uradile do sad, uz haštag #zadovoljnanailart i da tagujete @zadovoljnars. Konkurs je otvoren do petka 9. juna u 17 sati.