Milan je muškarac sa najlepšim dugim noktima u Srbiji

Foto: Mina Dišlenković

Talentovani make up artist i student aritekture koji u svakom smislu pomera granice.

Milan Bauranov je definitivno ime za koje će se u beauty svetu daleko čuti, a već sad u svoj portfolio može da upiše saradnje s našim najvećim zvezdama poput Dunje Jovanić, Emine Jahović, Edite Aradinović, Elene Kitić… A upravo s Elenom i Editom ima još nešto zajedničko – opsesiju ekstremno dugim noktima koji su, pored talenta za šminkanje, njegov zaštitni znak.

Tako ćete Bauranova na TikToku često videti kako sa jako dugim, avangardnim stileto noktima burgija „hiltijem“ po stanu, a za sebe u šali kaže da je „prava moderna žena“ i da ga nokti ne sprečavaju da sve radi – kuva, pere, pegla.

Kao i Elena, Edita, ali i Jelena Nikolić Kontrakulturna, Bauranov je svoje ruke poverio Ani Stojković Elviri, najboljem majstoru za nail art u Srbiji.

Foto: Mina Dišlenković

„Uvek sam veran Elviri jer je neizmerno talentovana, nokti su joj uvek savršeni i izgledaju kao umetnička dela na rukama. Doživljavam ih kao nastavak svoje ličnosti definitivno, bez noktiju se osećam kao nisam ja. Kad su nokti tu i kad su prelepi, predugački bukvalno je sve prosto. Kada skinem nokte osećam se kao da mi fali deo mene, krenem da se počešem i shvatim da mi prst stoji na jedno 10 cm od lica i shvatim da se u stvari ne češem nego samo mrdam prst po vazduhu jer mi fali čitav nokat“, kaže Milan za Zadovoljnu.

A za sve one koji bi da se oprobaju u ulepšavanju noktiju, ali i one koji žele da usavrše svoju veštinu i kroz profesionalnu edukaciju dođu do sertifikata za umetnički manikir, sjajna vest je da portal Zadovoljna.rs organizuje prvi srpski Nail Art Masterclass 17. juna u hotelu Hilton u Beogradu, u saradnji sa prestižnim brendom Crystal Nails.

Foto: Mina Dišlenković

Zvezda tog događaja biće Ana Stojković Elvira, nail art umetnica koja radi nokte najvećim zvezdama u Srbiji. Elvira je sertifikovani internacionalni master edukator za Crystal Nails u kategoriji gel, akril i nail art, višestruko je nagrađivana na svetskim i regionalnim takmičenjima i zvanično je najbolji majstor Srbije čija dela već 13 godina gledamo na crvenom tepihu, ali i u spotovima, reklamama, filmovima, naslovnim stranama i modnim kampanjama.

Elvira će na ovoj jedinstvenoj profesionalnoj edukaciji za umetnički manikir svim zainteresovanima predstaviti i svoj metod rada, i faktore uspeha koji su je u moru onih koji se bave noktima izdvojili kao jednu od najboljih na svetu. Ovo je jedinstvena prilika da učite od najboljih i steknete veštine koje vam mogu pomoći da i sami izgradite svoj biznis – a sudeći po iskustvima, ovo je posao koji ne može da propadne. Karte su u prodaji online preko Tickets.rs.