Elena Kitić za Zadovoljnu: Ovo mi nije opsesija, to je moja najveća ljubav

Elena Kitić Foto: Mina Dišlenković

Elena Kitić je neko ko na autentičan način donosi sve, pa i najrazličitije nail art trendove.

Upravo je Elena najbolja reklama za rad najpoznatije manikir umetnice u Srbiji Ane Stojković Elvire, koja će biti glavna zvezda prvog srpskog Nail Art Masterclassa za koji možete kupiti karte na Tickets.rs.

Elena je za naš portal ispričala priču o svojim noktima i svojoj omiljenoj umetnici.

„Ne mogu sebe da zamislim bez dugih noktiju. Dodala bih i bez duge kose. Od srednje škole imam duge nokte i tada sam ih jedina imala tako duge. Danas je to trend i devojke se često odlučuju za njih, tako da se ne osećam ‘usamljeno’. Verovatno bih sa kratkom kosom i kratkim noktima zračila drugačije. Definivno su dugi nokti deo moje ličnosti. Nekom to izgleda kao opsesija, a za mene je to velika ljubav“, kaže mi iskreno Elena kojoj su „all time favorite“ dugi kockasti nokti.

Foto: Mina Dišlenković

Pitam je i kakav manikir nikad ne bi nosila.

„Pre svega sam veliki perfekcionista i prevashodno je bitno da su nokti savršeno sređeni. Ne volim neuredno urađene nokte. Pogotovo dugi nokti moraju biti besprekorni. Što se tiče stila, kratki bademasti mi definitivno nisu omiljeni“, kaže ova pevačica.

A ko stoji iza ovih malih umetničkih dela koja su mnogim devojkama inspiracija? U pitanju je najbolja nail artistkinja Ana Stojković Elvira koja je Eleni, osim saradnice i velika prijateljica.

„Sa Elvirom sarađujem preko osam godina. Vremenom smo se jako zavolele. Pored toga što je bez razmišljanja najbolja umetnica za nokte, ima prelepu energiju i karakter. Obožavam sve što je ona. Drugačija je jer je najbolja u svom poslu. Mogu da je uporedim sa drugima, jer ponekad kad sam na putu i kad sam prinuđena da mi neko drugi uradi nokte, shvatim koliko mi nedostaje. Njena veština, brzina i perfekcija“, poručuje ova zvezda.

Kao neko ko, za razliku od nje nikad nije imao baš tako dugačke nokte, uvek me zanimalo da li postoji nešto što u svakodnevnom životu sa njima nije baš lako izvesti.0

„Jedino što ne mogu je da otvorim limenku. Sve ostalo je sasvim normalno i koliko god čudno zvučalo, kad nemam duge nokte ne mogu da funkcionišem. Čak ni poruku ne mogu da otkucam. Svako nosi ono što voli, a ja volim svoje duge nokte“, kaže Elena za kraj.

Podsećamo, Elvira će biti glavna zvezda prvog srpskog Nail Art Masterclasa koji će organizovati portal Zadovoljna, i to 17. juna u hotelu Hilton u Beogradu, u saradnji sa prestižnim brendom Crystal Nails. Elvira će na ovoj jedinstvenoj profesionalnoj edukaciji za umetnički manikir svim zainteresovanima predstaviti kako svoj metod rada, tako i faktore uspeha koji su je u moru onih koji se bave noktima izdvojili kao jednu od najboljih na svetu.

Inače, Elvira je i preduzetnica koja je bukvalno od nule, zahvaljujući svom talentu, radu i harizmi, napravila prepoznatljiv brend, a kod nje nokte rade najveće zvezde u Srbiji kao što su Elena Kitić, Edita, Nikolija, Zera, Jelena Nikolić Kontrakulturna, Milan Bauranov.

Karte su u prodaji online preko Tickets.rs.