Najduhovitija IT devojka nove generacije otkrila mi je tajno oružje kojem niko ne može da odoli

Foto: Mina Dišlenković

Zera je definitivno IT devojka koja prati sve nail art trendove.

Jedinstvena pevačica čiji glas i pesmu „Do zore“ obožavamo, poznata je između ostalog i po tome što uvek ima fantastičan manikir, a za magiju na njenim nokatnim pločama zadužena je Ana Stojković Elvira, najbolji majstor nail arta u Srbiji. Elvira će biti glavna zvezda prvog srpskog Nail Art Masterclassa za koji možete kupiti karte na Tickets.rs a Zera za nokte koje radi kod Elvire kaže da su najjači aksesoar i da ih smatra delom svoje ličnosti.

„Uvek u to ubacim svoju kreativnost. Najviše volim kad su dugi, najduži mogući i uvek u nekim ludim bojama. Jedina boja koju ne bih nosila je crvena. Jednom sam je probala da bih izašla iz svoje komfor zone, ali mi se nikako nije svidelo i odlučila sam odmah da ih prefarbam“, kaže Zera za Zadovoljnu.

Foto: Mina Dišlenković

Pitali smo je i zašto bira da nokte radi baš kod Elvire.

„Zato što je najjača. Sviđa mi se kod nje to što se vidi da apsolutno voli da radi to što radi. Zatim, apsolutno je profesionalac i jednostavno je najjača“, poručila je Zera.

Podsećamo, Elvira će biti glavna zvezda prvog srpskog Nail Art Masterclasa koji će organizovati portal Zadovoljna, i to 17. juna u hotelu Hilton u Beogradu, u saradnji sa prestižnim brendom Crystal Nails. Elvira će na ovoj jedinstvenoj profesionalnoj edukaciji za umetnički manikir svim zainteresovanima predstaviti kako svoj metod rada, tako i faktore uspeha koji su je u moru onih koji se bave noktima izdvojili kao jednu od najboljih na svetu.

Inače, Elvira je i preduzetnica koja je bukvalno od nule, zahvaljujući svom talentu, radu i harizmi, napravila prepoznatljiv brend, a kod nje nokte rade najveće zvezde u Srbiji kao što su Elena Kitić, Edita, Nikolija, Zera, Jelena Nikolić Kontrakulturna, Milan Bauranov.

Karte su u prodaji online preko Tickets.rs.

BONUS VIDEO: Trikovi za punđu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram