Bjuti tajne Eve Mendes uz koje sa 47 izgleda kao da ima 27

Moda i lepota 22. okt 202109:58 > 10:02
Eva Mendes
Eva Mendes, Foto: Carlos Tischler / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Eva Mendes u 46. godini i dalje izgleda poput dvadesetogodišnjakinje. Iako mnogi smatraju da su za njen izgled zaduženi kozmetičari i estetski hirurzi, ona praktikuje veoma jednostavnu beauty rutinu.

Iako ima 46 godina, njena koža deluje puno mlađe, jer slavna glumica Eva Mendes koristi minimalnu bjuti rutinu koja uključuje i njen omiljeni aparatić za masažu lica.

„Mali uređaji, među kojima je i Microcurrent sa strujom, najbolji su način kako kožu održati mladolikom. Jedan od omiljenih mi je i roler koji smanjuje otečenost lica, obavezno ga držim u frižideru, kako bi što bolje odradio posao” – izjavila je Mendes, prenosi 24sata.hr.

Od bjuti formula, omiljeno joj je ulje kokosa.

„Totalno sam opsednuta uljem od kokosa, njim negujem ne samo lice, već i ruke, kožu tela. Osim toga, koristim kreme s izuzetnim hidratacionim svojstvima” – istakla je Mendes.

Za hidrataciju smatra da ipak počinje – iznutra.

„Bitno mi je da pijem dosta vode. Sve počinje s vodom, jer hidratacija kreće iz organizma. Uvek mi je u blizini flašica s vodom, tačno vidim na koži koliko vode pijem” – ispričala je glumica.

Iako se mnogo priča o čišćenju kože ujutru, glumica preskače taj korak.

„Ujutru ne čistim lice, jer onda imam osećaj da mi je koža jako suva” – tvrdi slavna brineta.

Kod kuće koristi mnoge formule koje sama pravi, sastojcima iz frižidera.

„Ako sam ekstra naduvena, naprosto stavim lice u vodu s ledom, a od formula iz frižidera, omiljena mi je maska jogurt plus morska so” – ističe Mendes, dodajući kako bjuti rutinu drži jednostavnom, jer smatra da to njenoj koži odgovara.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram