Srpkinje razbijaju tabue o masturbaciji: „Najviše volim u kolima“

Foto: Michal Köpping / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

Ko kaže da se uživa samo u krevetu?

Ove Srpkinje sigurno ne.

Svakome se nekad dogodi da oseti nalet seksualne energije i na mestu koje možda nije baš primereno za to. A, ko je taj koji odlučuje gde možemo da joj se prepustimo? Pa mi.

Dobro, možda malo i zakon, ali ove Srpkinje su se prepustile strastima same sa sobom uprkos tome, a nama su otkrile koja su mesta u pitanju.

„Kako i sama kaže, Željana ima tu sreću da joj kolege odlaze ranije sa posla, pa redovno ostaje sama u kancelariji i prepušta se čarima. Volim taj seksting dok su kolege tu, pa jedva čekam da odu. Sakrijem se u wc-u iza vrata, da me ne vidi kamera, pa se virim kad čujem zvuk neki”, ispričala je kroz smeh.

I nije jedina koja to uspeva da uradi na radnom mestu.

„Na poslu. Lažem, više poslova. Ali dok sam radila u prodaji, jednom mi je bilo mi dosadno, nije bilo nikoga, otišla u wc. A jednom mi je uletela mušterija u pola posla, jedva sam se skontala”, iskrena je bila Vera.

„Ne mogu da se setim nešto specijalno, ali pripalim se tako kad sretnem tu određenu osobu i jednom sam samo na poslu”, dodala je Teodora.

Već smo zaključili da ima nečeg u tome kada je nešto zabranjeno i kada neko može da te uhvati u svakom trenutku. Mada, ima nečega i u avanturizmu.

„Ja sam jednom uspela u parku na klupi, baš kasno uveče. Ne pitajte me dalje”, stidljivo je rekla Aleksandra.

Ona je na klupi, a Jovana je na kozliću.

„Uh, bila sam srednja škola. Pobegla sam sa časa i otišla do sale za fizičko u nadi da će neko od slatkih dečaka tamo igrati fudbal ili nešto. Sela sam na kozlić iz dosade i čačkala telefon, kad je nešto samo kliknulo. I ova mlada budaletina je jahala kozlić.”

Na svašta može da se sedne i da se uživa. Dragicin izbor pomagala je veš mašina.

„Jel mi veruješ da ne želim da je menjam pretežno zbog toga što je stara i kada radi centrifuga – mnogo skače. U nekoj seriji sam još kao mala videla kako neka riba seda na veš mašinu i uživa, i rekoh što da ne probam i ja. Sad mi je teško da kupim novu, znam da nećemo imati isti odnos”, reče ona i crče od smeha.

Ipak, javnost definitivno radi svoje.

„Dok sam radila u kafiću, jednom sam masturbirala u šanku. Nadam se da niko nije primetio, ali taj trenutak mi je ostao dragocen”, priznala je Irina.

A, Helena, kako kaže, ima sreću što joj ne treba puno da dostigne vrhunac. U kom smislu? Čućete.

„Blagoslovena sam time da mogu da uhvatim veliko O ako se samo malo više zamislim. Tako da mi je najdraže bilo nekad da dok svi đuskaju na rejvu ja potpuno odlutam u svojim mislima i sve se završi sa velikim smeškom. Ko se ne snebiva kad ovo čita, verujem da mi zavidi. A, ko se snebiva – to me baš briga”, rekla je Helena.

Bolje na žurci nego u gostima, ili obrnuto?

„Kod rođake u njenoj sobi dok su dole slavili rođendan. Problem je što nije imala ključ za svoju sobu, pa sam se svaki sekund trzala na bilo koji povišen ton” – reči su Nevene.

Jedina opasnost koju ove devojke mogu da dožive (ako ne mračimo pričama o napastvovanju) – jeste da ih neko zatekne. Kod jedne Srpkinje to baš i nije slučaj.

„Ja najviše volim u kolima. Znam da čudno zvuči, i opasno u krajnjoj liniji, ali nije baš tako. Obično me to kretanje automobila i rupe nekako uzbude, te se počastim kada na semaforu zasija crveno svetlo. Nekad se takmičim sama sa sobom koliko brzo to mogu da uradim, ali znate kako mnoge kažu: ženi je pola zadovoljstva u glavi”, iskrena je bila Isidora.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram