Pitali smo žene koje je najluđe mesto gde su imale seks

Par, poljubac, ljubljenje, seks, sex
Foto: Shutterstock

Sa pravom osobom i pravim raspoloženjem, skoro svako mesto može delovati prilično uzbudljivo i pogodno za seks. Mnogi tvrde da su upravo ta nesvakidašnja i 'zabranjena' mesta baš ona koja posebno pojačaju iskustvo. Pitali smo žene koja su najluđa mesta na kojima su imale seks.

Neke lokacije deluju pomalo čudno, ali šta sad – svako radi ono što ga radi i gde ga radi. A, kada je obostrano uživanje u pitanju, tu nema mesta za osuđivanje.

„Imala sam seks na Kalemegdanu, na onom balkon kod velikih stepenica. Dobar seks, dobar pogled, a valjda nas niko nije snimio”, prisetila se Jovana (26).

Mnogima su javne lokacije vrlo privlačne za odnose, iako je to zakonom zabranjeno. A, valjda to još pridodaje strasti.

„Bilo je i parkova, ne mogu ni da se setim kojih sve. Vremenom mi je to postalo najdraže. Klupica, grm, uz drvo… šteta što sam raskinula sa tim momkom koji je bio prirodnjački avanturista”, reče Milica (28) uz smeh.

Često se pak pominju i plaže: „Uhvatila sam nekog Crnogorca na Adi Bojani i svaki dan smo imali seks na plaži. Prvi dan je bilo direkt na pesku – što nikome ne preporučujem! Peškir ili ležaljka i ojsa”, rekla je Teodora (29).

Dajanu (33) nije omelo ni to što su išli na pešačku turu – sa grupom ljudi! „Čekali smo malo da ekipa odmakne i malo smo se odmakli od staze. Nismo razmišljali o tome da uvek jedan vodič ide skroz iza kako se neko slučajno ne bi izgubio. Začuo je uzdahe i pritrčao u pomoć. Nažalost, zatekao je nas dvoje golišave kako imamo seks na jednom panju. Ups.”

Seks nakon izlaska ume da bude i trapav i čudan, posebno ako je sa nekim koga ste tek upoznali. Tako je Ana (31) odvukla jednog dečka do zavučene zgrade ispod nečijeg balkona.

„Bilo je oko četiri ujutru i mrak i jedini cilj nam je bio da se sklonimo od mase. Malo smo se zaneli i tek kada smo završili shvatili smo da je svanulo i da je njegova gola guzica sevala svima na uvid. Ja sam sreća bila u haljini, tako da sam samo otrčala koliko su me noge nosile. S njim ne znam šta je bilo dalje”, setila se Anja (26) uz smeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sex/Life (@sexlife)

A seks u objektima koji se pokreću – svi hvale.

Tijana (31) je imala seks u liftu i to joj je bilo jedno od jačih iskustava.

„Imali smo seks u soliteru na Novom Beogradu. Od poslednje sprata do skroz donjeg vožnja traje sasvim dovoljno, ali uvek je postojao rizik da neko od stanara zaustavi lift kako bi sišao dole. Sreća to se nije desilo. Kasnije smo momak i ja želeli da overimo sve veće zgrade u Beogradu, među kojima se našla i zgrada Istočne kapije.”

Anka (23) je dodala da je jedino takvo iskustvo imala letos: „Lik s kojim sam se viđala stalno je blejao sa ekipom u nečijem kombiju. Ako sedneš napred, ima samo jedno malo prozorče kroz koje može da se vidi nazad šta ima, jer nije u pitanju putnički kombi, nego teretni. Išli smo letos na neki izlet i njegova ekipa sedela je napred, a mi smo bili nazad. I šta sad, ako su nas gledali kroz to prozorče imali su šta i da vide!”

Vozila su očigledno česta zamena za krevet jer je i Jelena (26) imala seks nasred parkinga.

„Hajde što je to bio parking, dešava se mnogima, nego što je bilo oko šest popodne, a leto – ibilo je jako vruće i verovatno su nas mnogi skontali.”

Nije kao da joj je to prvi put, prisetila se i da je imala seks i u autu parkiranom u tržnom centru Ušće, te da ih je primetilo obezbeđenje od kog su jedva pobegli.

„Da li se pod čudnim mestima računa wc dok mu je sin u dnevnoj sobi? Mislila sam da to nikada neću uraditi, ali nije bilo izdržljivo više”, ispričala je Kristina (33).

Za svaku ženu željnu avanture, putovanja predstavljaju pravi izvor inspiracije, ali i potencijalnih kandidata.

„Išla sam u Španiju na more, ali nisam ni krenula i već sam upoznala seksi lika iz grupe. Odaljili smo se na pola sata i imali ludački seks u toaletu na aerodromu. I kasnije u avionu. A, kad smo stigli na more, uz prećutni dogovor svako je otišao na svoju stranu”, kaže Isidora (26).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sex/Life (@sexlife)

Mnoge žene su istakle da ih nervira što muškarci često nisu spremni za takav vid rizika zarad uživanja, a istakle su i da lokacija ne mora da bude egzotična da bi bila uzbudljiva. Tako je Vanja (26) overila svoj faks.

„U pitanju je FPN i blejala sam sa kolegom iz organizacije, spremali smo kao neku prezentaciju. Više se muvali nego je spremali, što je na kraju rezultiralo seksom u amfiteatru. Sve je odzvanjalo i sreća da niko nije uleteo. Ko zna kako izgleda taj amfiteatar zna da to nije bio nimalo lak podvig.”

Vanja nije jedina koja se upustila u odnose na faksu, jer i Jovana (23) imala seks u holu PMF-a dok je trajala brucošijada.

Biljanii (32) doduše šume, liftovi, plaže, parkovi – više nisu ni zanimljivi.

„Tek što smo se upoznali taj lik i ja i šetali smo prugom. Da, prugom. I onako držali smo se za ruke, strast je buktala između nas i jedan voz je prošao prugom pored nas. Samo smo se pogledali i to je bilo to, morali smo da imamo seks na pruzi. Prešli smo tu i i dalje se osetila vibracija od voza. Jeste da sam bila mlada, ali to je bilo jedno od jačih iskustava u mom životu.”

Strast ne bira mesto, ali moramo biti pažljivi. Ne samo da nam ne bi zalepili neku kaznu, nego i da nam ta avantura fizički ne dođe glave.