Seks blamovi Srpkinja: Uhvatio nas policajac i čestitao liku

Ljubav i seks 05. apr 202223:22 > 06. apr 2022 08:04
Foto: Shutterstock

Seks može biti vreo, znojav, dobar, loš, ali i - blamantan.

Žene često međusobno pričaju o seksu, te da li su uživale i li ne. Takvi razgovori među drugaricama vode se uz kafu, uz ručak, kao i uz koktele, ali smo želeli neke detalje da prenesemo i široj publici. zato smo danas pitali žene koji je najveći blam koji su doživele tokom seksa i odgovori su urnebesni.

Bilo da se radi o seksu van kreveta ili u – dešava se da se nešto ‘omakne’.

„Kako sam tek počela da se viđam sa jednim dečkom nisam baš imala tu slobodu da ispuštam gasove ni pred njim, ni u njegovom stanu, ma druže, ni u njegovoj blizini. Problem je nastao kada sam ostala kod njega ceo vikend što znači da je meni od petka do nedelje stomak već bio kao trudnički. Elem, spremala sam se da idem kući, ali dohvatili smo se još jednom u znak pozdrava. Sve je išlo svojim tokom, baš smo bili ludi jedno za drugim, ali sam ja samo odjednom – prdnula. I to baš glasno. I baš se osetilo. On je crkao od smeha, a ja nisam mogla da mu izađem na oči pet dana”, prisetila se Milica (27).

U tom početnom ljubavnom naletu kada je sve samo seks i razgovor, i opet seks i razgovor, i 29-godišnjoj Jeleni se desio jedan fejl kog se i dan danas stidi.

„Oboje smo bili studenti i, naravno, živeli u memljivim stanovima u Beogradu. Ja sam imala dve cimerke, tako da smo većinu vremena provodili kod njega, iako sam ja imala bračni krevet u svom stanu, a on onaj malo prošireni singl. Navikla sam da imam prostora tako da sam u jednom trenutku dok sam bila na njemu, htela strastveno da ga povučem na stranu i preko sebe… jedino što sam strastveno prevukla sam samu sebe i to ravno na pod. Toliko jako sam bubnula glavom da čak nije bilo ni smešno. Onako golišav je zvao svog kolegu s medicine da bi znali šta nam je činiti pošto me je sve bolelo… Ja kad želim da budem strastvena…”

Slična stvar se desila i Maji (25) koja je isto završila na podu, ali ne svojom krivicom.

„Ja sam inače mršava devojka i obično se muškarci iznenađuju koliko sam lagana i gipka. Obično sam se viđala sa muškarcima koji su bili tako mršavi neki umetnici, di-džejevi i tako urbani likovi, dok se nisam zaljubila u grdosiju. Znači lik je bio kao od stene odvaljen i kada smo imali seks pokušao je da me podigne i okrene, ne znam ni kako bih objasnila sada. Ali valjda kako nije očekivao da će to biti mnogo lakše nego što je mislio, on je mene samo zalepio za zid i ugruvao totalno. Crkli smo od smeha, iako je bolelo kao đavo”, reči su Vanje (24).

Moramo priznati da koliko god da nas mnogi vide kao nežniji pol, a mnoge od nas se ježe na to, ipak nisu sve žene baš toliko nežne. Svojim čudnim iskustvom je to Željana (27) i dokazala.

„Letos smo toliko divljalji da sam mu polomila onu stvar ali bukvalno. Nismo tad ni skapirali, nego je posle krenulo da ga boli, stvorio se čvorić. Tek posle par meseci kad je otišao mu je rekao doca da je bio blagi prelom, i sad malo ide ukrivo. Mislila sam da je to mit, ali ne mora ono krvnički da se slomi, da stoji na pola, nego se desi da se ugruva, ali tad ni ne osetiš, ponese te sve. Bukvalno je imao otečen prsten po sredini. Mučenik sad mora pumpicom da ga ispravlja, ali sve je okej”, ispričala je kroz smeh.

Iako je dovoljno dvoje ljudi da napravi džumbus od odnosa, zamislite kako je kada se tu uplete i treća stranka.

„Prvi put kad je taj lik bio kod mene, mi u mojoj sobi obavljamo posao, a njegov pas je lajao kad smo zatvarali vrata. Posle je ipak odlučio da se pridruži, nismo ni skapirali nego je njega liznuo po guzi. U trenutku je bilo malo neprijatno, ali smešno”, prisetila se Anica (30).

Doduše, jedino gore od toga da vas tokom seksa prekine pas, je kada to učini neka osoba.

„Imala sam seks jednom na plaži i odjednom je naišao lik i video nas. Hajde što nas je video, ali pto je vrisnuo kao najveća žena to mi i dalje nije jasno. Pamtim to kao njegov blam, a ne svoj”, kaže Irena (28).

Pardon, ispravka, postoji gore nešto od toga kada te uhvati neka osoba, a to je kada to učini – policija.

„Bila sam na moru i ponela me ta morska energija i opuštenost. Viđala sam se par dana sa tim nekim likom i dogovorili smo se da ćemo jednu noć provesti na njegovom brodiću. Usidrili smo se malo dalje od plaže, ležali na palubi i slušali more. Obasjala nas je mesečina i jedna mala lampa i šta da vam kažem – krivo je more. Bljuc, ali tako je. Nismo mogli da stignemo do kreveta unutra i imali smo seks gore na palubi. Usred odnosa, čula se truba kakvu do sad nisam čula i obasjao nas je reflektor – pomorska policija. Prišli su, mi smo se na brzinu ogrnuli peškirima, a ispostavilo se da se pandur i taj moj galeb poznaju. Umrla sam od sramote, a policajac koji nas je uhvatio je čestitao liku uz veliki osmeh i poželeo nam sreću. Osam godina kasnije i dalje se sećam tih reči kao da je juče bilo”, prisetila se Marina (27).

Nekada se iskustava prisećamo sa osmehom i blagim crvenilom na licu, a nekada sa pognutom glavom i blagom mučninom u stomaku, kao što je slučaj kod Ivanka (30).

„Bacili smo se na posao, namerno kažem posao jer sam ga u tom trenutku već tako doživljavala. Bila sam na njemu i u jednom trenutku apsolutno više ništa nisam osećala (nije prvi put!). Onako u polu fejk poletu mu kažem da je ispao, a on me pogleda i mrtav ozbiljan mi samo kaže: „Nije“. Šta mislite, da li smo se ikada u životu ponovo videli?”

Ipak, ako nešto može da ubije vajb to je kada telefon ne prestaje da zvoni.

Pozivi tokom seksa su haos. Baš Željana je jednom zvala i zvala i zvala i ja se na kraju javim sve u akciji. Ali ne znam da li je primetila”, ispričala je Teodora (27), dok je Željana, takođe kroz smeh, priznala da to nikad nije ni skontala.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram