Sedam znakova koji dokazuju da pored sebe imate dobrog muža

Foto: Shutterstock

Ko je savršen čovek? Što se tiče fizičkog izgleda, definicija savršenstva varira od osobe do osobe. Ali emocionalno svi žudimo za otprilike sličnim kvalitetima.

Ovi znakovi garantuju da imate dobrog muža (ili partnera), piše zadovoljna.hr.

1. Sa njim se osećate sigurno

U društvu dobrog muškarca, žena se nikada neće osećati nesigurno. Bilo da se radi o nesigurnosti vezanoj za fizički izgled, načinu na koji treba obaviti zadatak ili osećanjima u vezi – pravi muškarac zna kako da smiri sve ženske sumnje.

2. Jača vaše samopouzdanje

Dobar čovek nikada neće pribeći manipulaciji – bilo fizičkoj, emocionalnoj ili seksualnoj – da dobije ono što želi ili da kontroliše način na koji njegova draga razmišlja. On ne omalovažava već svojim ponašanjem jača njeno samopouzdanje.

3. Daje vam vetar u leđa

Dobar muškarac nikada neće ograničiti ženu u ostvarivanju svih njenih potencijala. On će joj biti najveća podrška, a po potrebi i rame za plakanje. Neće dozvoliti svojoj dragoj da odustane od snova. Naprotiv, biće joj biti motivacija i inspiracija.

4. On ti je veran

Prevara mu ne pada na pamet, bilo da se radi o fizičkoj ili emocionalnoj prevari. U njegovom životu ima mesta samo za jednu ženu – tebe.

5. On zna da morate da imate vremena samo za sebe

Dobar čovek zna da je kvalitetan brak večni kompromis između dvoje ljudi kojima je potrebno odvojeno slobodno vreme samo zbog sopstvenih interesa. Štaviše, ohrabruje vas da odvojite vreme samo za sebe, družite se sa svojim prijateljima i nastavite da razvijate svoja interesovanja ili hobije nezavisno i neometano.

6. Daje vam prostor da budete „svoji“

Ako ga pitate za savet, on će vam dati svoje mišljenje. Ali on nikada neće nametnuti svoje mišljenje niti očekivati da mislite kao on. On vas previše ceni da bi se tako ponašao

7. Uvek si mu na prvom mestu

Na njega se možete osloniti u svim životnim trenucima – on je vaša omiljena osoba da slavite dobre vesti, ali i da delite teške trenutke.