Sudbinska ljubav Dejana Savića (FOTO)

Ljubav i seks 12. avg 202115:49 > 16:15
Dejan Savić Foto:Zoran Lončarevic/Nova.rs

"Sada svi shvataju kako je mojoj ženi", našalio se Dejan Savić u svom prvom obraćanju javnosti, nakon što je vaterpolo reprezentaciju Srbije doveo do zlata na upravo završenim Olimpijskim igrama. Ipak, sigurno je da mnogi i ne znaju kako izgleda Bobana Savić.

Dejan i Bobana su u skladnom braku oko dve decenije, a u vezi čak 27 godina, piše Hello. Imaju dvoje dece, ćerku Danilu i sina Maneta.

Zanimljivo je da su zajedno još od srednje škole, prošli su različite uspone i padove, odrasli zajedno i istrajali kroz sve izazove. Život uspešnog sportiste podrazumeva i mnogo putovanja i malo vremena za klasičan porodični život, ali Bobana je bila tu da „balansira“ i da mu obezbedi tu vrstu stabilnosti.

Bobana Savić Foto:printscreen/.facebook./bobanaps

„Nije bilo lako, a iskreno mislim da je Bobani bilo teže. Na našu vezu je ta razdvojenost imala pozitivnih i negativnih uticaja. Teško je biti bez nekog fizički, ali to ti u isto vreme povećava želju da ga vidiš i budeš s njim. Ne znam da li je preduslov za uspešnu karijeru profesionalnog sportiste da ima dugu i stabilnu vezu. Uvek je tu ona priča o težnji da se, recimo, fudbaleri što pre ožene kako bi imali stabilnost kod kuće koja bi uticala na maksimalnu posvećenost karijeri. Verujem da to ipak to nema veze jedno s drugim. Sve ide iz glave. Ako želiš da uspeš i znaš koji ti je cilj, ti ćeš ga ostvariti. Na ovaj ili onaj način“, rekao je Savić jednom prilikom.

Inače, Bobana se bavi homeopatijom, a Savić je nakon borbe s koronavirusom objavio da mu je spasla život.

Bobana Savić Foto:printscreen/.facebook./bobanaps

„Moja supruga je pobedila. Ona me je spasla homeopatijom. Pitaj Boga šta bi bilo. Spasla me je, ponavljam“, istakao je Dejan Savić u intervjuu za „Sportski žurnal“.
***

Bonus video: Istorijat ljubljenja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram